Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Zutils: "Trulli acis ir problēma"

Zutils: "Trulli acis ir problēma"
Adrians Zutils preses konferences laikā
Foto: Digitale/Scanpix

Pēc Brazīlijas F-1 posma tūlīt būs pagājušas divas nedēļas, taču gan "Toyota" komandas pilots Jarno Trulli, gan Adrians Zutils vēl joprojām meklē vainīgo Brazīlijas posma avārijā.

Atgādināsim, ka Brazīlijā avāriju jau pirmajā aplī piedzīvoja Adrians Zutils un Jarno Trulli. Lai arī atkārtojumā izskatījās, ka Trulli ieskrēja Zutila formulas sānos, pats Trulli uzskata, ka tieši Zutils vainojams minētajā avārijā. Atgādināsim, ka pēc avārijas Trulli pieskrēja pie augumā raženā Zutila un sāka izskaidroties par minēto incidentu. Daudz netrūka, lai abi sportisti taisnību meklētu ar dūru palīdzību, taču Zutils nomierināja emocionālo Trulli.

Taču arī vakardienas preses konferencē abi piloti turpināja meklēt vainīgo. ''Domāju, ka šo tematu mēs turpināsim analizēt pilotu sapulcē,'' iesāk Trulli. ''Bija ļoti nepatīkami sacensības pabeigt jau pirmajā aplī. Īstenībā man ir ļoti pamatots iemesls būt neapmierinātam. Man ir pierādījumi, kas norāda, ka tajā brīdī biju blakus viņa formulai, taču par to mēs runāsim piektdien. Nesaprotu, kāpēc viņš tagad tēlo baigi iedomīgo. Ja gribi, varu parādīt tev dažas bildes. Nezinu, vai tu esi akls, bet tajās skaidri un gaiši redzams, ka manas formulas priekša ir blakus tavas formulas priekšai, tā kā...''

Protams, Zutils atbildi parādā nepalika. ''Tu mani gribēji apdzīt jau braucot pa ārmalas apmali, un tas viss ir labi. Taču tavai formulai nepietika jaudas. Tas pats arī bija Barselonā, kur tu atkal zaudēji vadību un atkal ieskrēji ''Force India'' formulā.''

''Barselonā es sagriezos. Tu ieskrēji manā formulā, jo aizķēri apmali. Tu man pilnībā nogriezi trasi, jo nesamazināji ātrumu,'' uzreiz atbildēja Trulli.

''Nē, nē. Paskaties Barselonas posma atkārtojumu. Es tev neieskrēju, bet tu ieskrēji manā formulā. Nezinu, kas par problēmu, bet varbūt tavas acis ir problēma.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-30 09:20, pirms 15 gadiem
normāls tusiņš..
, 2009-10-30 09:27, pirms 15 gadiem
Lašara tas trulli,lai "mazais" zutils iedod viņam čaiņikā un miers!!!
, 2009-10-30 09:45, pirms 15 gadiem
Trulli par daudz kontrstraiku būs nospēlējies, ka vairs neko neredz...
, 2009-10-30 09:49, pirms 15 gadiem
Principā Zutilam tur trasē pēc avārijas, kad Trulli sāka grūstīties, vajadzēja ielikt vienu "īso" tam itāļu perdelim pa ķiveri un nebūtu vairs nekādu problēmu. Šitie suņi nekā savādāk nesaprot, citādāk par šo tēmu viņi var d!rst vēl ilgi un bezjēgā...
Slēpts komentārs: termometrs
, 2009-10-30 10:13, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu.. 10 gadus atpakaļ Zutils nespētu muti atvērt, jo reāli viņam iedotu sodu nedomājot par šo notikumu. bet tagad šādas lietas netiek ņemtas vērā, viss ir šovs. tagad pievērš uzmanību nopietnām avārijām utt. laiki mainās un Trulli vienkārši jāpieņem, ka viņš joprojām domās brauc tā kā visi brauca 2000'o gadu sākumā.
pirms 10 gadiem tu toč neesi f-1 skatiijies, ja vari tā muldēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-30 12:02, pirms 15 gadiem
Varētu debatēt ka neatstāja vietu iekšmalā, bet ārmalā braucot sacīkstē inerces spēks neļauj kaut ko tādu, ko Trulli prasa, vispār izdarīt...???
, 2009-10-30 12:03, pirms 15 gadiem
līmenis. it kā es prasu kādam ar mani runāt. pieņem to, ka visi nevar domāt tā kā to dari Tu un tā kā Tu to gribētu. es vienkārši nepiekrītu tiem, kas tagad baigi noliek Trulli viņa izteikumu dēļ. jā, tas viss ir ievilcies un stulbi, ka tas vispār vēl tiek apspriests, tomēr sankcijas jau ir piesprieztas utt. bet es neuzskatu, ka tas ir iemesls nolikt vienu vai otru tādēļ, ka viņš cenšās pierādīt savu taisnību. es piekrītu vairāk Trulli nekā vairākumam komentētāju šeit, ka tomēr Zutils varēja rīkoties arī piesardzīgāk, bija taču viņam tāda iespēja.
, 2009-10-30 13:06, pirms 15 gadiem
Trulli tā cepās, it kā viņš tajā incidentā visu dzīvi būtu pazaudējis...vai nu vismaz čempiontitulu... Nu cik var - jo vairāk raud par to avāriju, jo vairāk pataisa sevi par muļķi...skaidrs, ka tiešā tekstā to neviens pilots vai autoritatīva persona nepateiks, bet nodomās tā gan.
, 2009-10-30 15:57, pirms 15 gadiem
Lai vai kā, Sutilam pēdējā laikā bieži sanāk saķerties un sadurties ar kādu. Sakritība? Varbūt.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums ar tēvu tas bija sapnis - startēt Monako un uzvarēt"

Pirmo reizi izcīnot uzvaru savā māju posmā Monako, Šarls Leklērs pēc finiša bija ļoti emocionāli noskaņots, atzīstot, ka šis ir ar savulaik ar nu jau aizsaulē esošo tēvu Ervi lolota sapņa piepildījums. Par sasniegto otro vietu gandarījumu pauda Oskars Piastri, kuram tas ir pirmais pjedestāls sezonā. Tikmēr Karloss Saincs, sākotnēji pirmajā aplī pārplēsis riepu, atzina, ka bijis ļoti priecīgs par iespēju iziet uz atkārtotā starta.
Mario Andreti. Foto: Motorsport.com

Mario Andreti: "F1 īpašnieks pateica, ka parūpēsies, lai mēs nekad nenokļūtu čempionātā"

Mario Andreti atklājis, ka nesen "Liberty Media" izpilddirektors Gregs Maffei solījis personīgi parūpēties, lai "Andretti" komanda nekad nenokļūtu līdz startēšanai F1 čempionātā.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.