Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Baričello gatavs turpināt braukt

Baričello gatavs turpināt braukt
Rubenss Baričello
Foto: AP

Pirmās Formulas ''Honda'' komandas brazīliešu pilots Rubenss Baričello ir atzinis, ka neskatoties uz to, ka viņam šogad beigsies līgums ar ''Honda'' komandu, viņš netaisās pamest F-1.

35 gadus vecajam Baričello šī ir jau 16. sezona F-1. Neskatoties uz to, ka pilots pagājušajā sezonā nespēja izcīnīt nevienu punktu, viņš ir paziņojis, ka netaisās pamest šo sporta veidu.
''Nedomāju, ka šī ir mana pēdējā F-1 sezona,'' iesāk brazīlietis. ''Nav man vēl noslēgts jauns līgums, taču es jūtu, ka viss būs labi. Kad es jutīšu, ka vairs nevaru konkurēt ar pārējiem, tad es pametīšu formulu 1.''

Kā uzskata Baričello, tad pēc viņa domām Mihaels Šūmahers savai karjerai punktu pielika nedaudz par ātru, tāpēc viņš negrib pieļaut tādu pašu kļūdu, kādu izdarīja vācietis.
''Šūmahers savu karjeru pabeidza nedaudz par ātru. Personīgi es braukšu tik ilgi, cik psiholoģiski to varēšu.''

Baričello F-1 debitēja 1993.gadā un tagad viņa kontā ir 249 starti F-1. Viņš ir pietuvojies Rikardo Patreses rekordam, kurš nobrauca 256 F-1 sacensības. Vēl nav īstas skaidrības par to, kurā tieši posmā viņš pārspēs Patreses rekordu, jo ekspertu domas šajā jautājumā dalās.

''Domāju, ka tas varētu notikt Barselonas vai Turcijas ''Grand Prix''. Gribētu uzzināt to precīzi, jo tad es savu ķiveri izrotātu nedaudz savādāk.''
Jāatzīmē, ka savas karjeras laikā brazīlietis ir izcīnījis 519 punktus, 61 reizi kāpis uz goda pjedestālu, no kurām deviņas reizes uz augstākā pakāpiena.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-30 20:47, pirms 17 gadiem
eh Rubenss.. moška tomēr DTM ...

     [+] [-]

, 2008-02-18 16:36, pirms 17 gadiem
nu nejiet vecim vair tik .......