Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Formula 1 tāda ir bijusi vienmēr"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Formula 1 tāda ir bijusi vienmēr"
Sebastians Fetels
Foto:AFP/Scanpix

Pēdējo četru F1 sezonu čempionu Sebastjans Fetels uzskata, ka sacensības nav kļuvušas garlaicīgākas, kā to daudzi saka. Viņaprāt, vienmēr ir bijušas sezonas, kad cīņas notiek ļoti spraigi, kamēr dažkārt čempionātā dominē kāds konkrēts pilots.

"Nākošajā gadā piedzīvosim daudzas izmaiņas un ir grūti prognozēt, kā tās ietekmēs sacīkstes," intervijā žurnālam "Autosport" stāsta Fetels. "Es tikai ceru, ka tas neattālinās komandas vienu no otras, jo pēdējos pāris gados pieredzētas ļoti sīvas cīņas daudzu komandu starpā."

Par spīti "Red Bull" dominēšanai, Fetels uzskata, ka sacensības aizvadīto sezonu laikā bijušas gana interesantas.

"Es domāju, ka kopumā esam redzējuši labas sacīkstes," viņš atzīst. "Dažu iemeslu dēļ, kurus skaidri saprotam, vienīgi šogad tās saņēmušas daudz kritikas. Tomēr es domāju, ka tas nav īsti godīgi, jo pēdējo piecu vai sešu gadu laikā tādas lietas kā šogad netiek piedzīvotas pirmo reizi. Mums ir bijušas gan sīvas cīņas par titulu, gan ne tik sīvas. Tomēr tāda Formula 1 ir bijusi arī agrāk un, iespējams, būs arī turpmāk."

Fetelam nākošgad būs jauns komandas biedrs Daniels Rikjardo. Šis sportists uzskata, ka noteikumu izmaiņas ir īstais brīdis, kad dot triecienu Fetelam.

"Vairākus pēdējos gadus viņš bijis dominējošais spēks," saka Rikjardo. "Ja nebūtu izmaiņu, iespējams, viņš turpinātu dominēt. Tagad vajadzētu izlīdzināties spēku samēriem. Jācer, ka viņš vairs nespēs tā dominēt. Katrā ziņā, šīs izmaiņas nāk man par labu."

Rikjardo gan saprot, ka viņam nāksies daudz ko iemācīties, pirms varēs mesties cīņā par Fetelu.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-29 11:47, pirms 11 gadiem
He-he-he
Tas ir interesanti,ka dažs labs pilots domā ka Vetelam izmaiņas varētu nākt par sliktu, bet viņiem noteikti par labu.
Visi piloti sāks no tā paša punkta no kura sāks Vetels.

     [+] [-]

, 2013-12-29 13:49, pirms 11 gadiem
izmaiņas attālinās rūpnīcu komandas no privātajām kaut vai tapēc ka motori tiek ražoti pielāgoti šasijām un nevis otrādi, kā tas ir privātajās komandās pluss vēl Pirelli testos piedalījās vadošās komandas.