Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons grib, lai Moslijs atgriežas un kļūst par FIA prezidentu

Eklstons grib, lai Moslijs atgriežas un kļūst par FIA prezidentu
Bernijs Eklstons un Maks Moslijs
Foto: Digitale/Scanpix

F1 prezidents Bernijs Eklstons atzinis, ka gribētu, lai F1 atgrieztos bijušais Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents Makss Moslijs.

Pirms gada un sešām dienām par jauno FIA prezidentu kļuva francūzis Žans Tods, kurš pēc 16 darba gadiem nomainīja Maksu Mosliju. Lai arī šobrīd Moslijs dara citas lietas, Eklstons atzinis, ka gribētu, lai Moslijs atgriežas un atkārtoti kļūst par FIA prezidentu.

''Negribēju, lai Moslijs aiziet. Būtu jauki, ja viņš atgrieztos,'' radio BBC 5 live saka Eklstons. Taču citās domās ir pats Moslijs. ''Domāju, ka manas dienas F1 ir beigušās. Šobrīd esmu pievērsies citām lietām un nedomāju atgriezties,'' atklāj Moslijs. ''Runas par manu atgriešanos ir tikai baumas. Tagad esmu parasts fans, kurš skatās F1 pa televizoru. Man vairs nav nekādas atbildības. Protams, tas ir patīkami un jauki, ka tev pasaka nāc atpakaļ, taču tā nebūtu tā labākā ideja.''

''Domāju, ka Moslijs varētu atgriezties un kļūt par FIA prezidentu,'' turpina Eklstons, kuram vakar apritēja 80 gadi. ''Tajā pašā laikā Tods varētu kļūt par Fisa (Federation Internationale du Sport Automobile) prezidentu, kurš atbildētu par sportiskajiem jautājumiem. Domāju, ka F1 komandas neiebilstu par šādu ideju. Ja jūs pajautātu jebkurai komandai, vai viņi neiebilstu, ka par FIA prezidentu atkal kļūtu Moslijs, domāju, ka viņi teiktu nē!''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-10-29 09:38, pirms 14 gadiem
tieši tā, nacistiskas seksa orģijas jau nav iemesls, lai nekūrētu sporta lietas autopasaulē

  +2 [+] [-]

, 2010-10-29 11:12, pirms 14 gadiem
Man domāt, ka Dzintars Jaundžeikars arī nebūtu slikts FIA vadītājs...

  +2 [+] [-]

, 2010-10-29 11:46, pirms 14 gadiem
vecā gvarde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-29 15:44, pirms 14 gadiem
Moslijs tikko uzbrauca Alonso, ka uzvarot čempionātā ar mazāk kā 7 punktiem, šī uzvara iedragās F1 reitingus, atceroties posmu, kurā Masa palaida garām Alonso, bet punkti nevienam netika atņemti.
It kā jau var saprast Maksa domu, bet nu tieši pirms pēdējām 2 sacīkstēm mētāties ar šādiem "domu graudiem"...kaut kā nesmuki un neobjektīvi izskatās.

  +3 [+] [-]

, 2010-10-29 18:59, pirms 14 gadiem
Tu vecais āzi .. nomierinies .. tevi tik vēl no f1 prom vajag dabūt !

  +1 [+] [-]

, 2010-10-30 18:07, pirms 14 gadiem
DIEVS PASARG MUS NO SHI MURGA, ka ja teicu, tieshi shie divi vecie krabji izkropljoja f1 skatamibu, atrums, pitstopi bez uzpildishanas, dzineju samazinashana utt, viens, paldies Dievam, nu ir prom, atlicis tik shis vecais p.i.r.d.i.e.n.s - ceru, ka vinju piespiedis aiztities no f1, jo ar gadiem nak ari vecuma marazms, bet 80 gadiga krabja marazms var galigi sagraut f-1.