Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Lielbritānijas GP nākamgad Doningtonā nenotiks

Lielbritānijas GP nākamgad Doningtonā nenotiks
Bernijs Eklstons
Foto: SCANPIX SWEDEN

F-1 boss Bernijs Eklstons paziņojis, ka nākamajā sezonā Lielbritānijas GP noteikti nenotiks Doningtonā, kā bija paredzēts iepriekš. Šobrīd F-1 risina pārrunas ar Silverstonas trases īpašniekiem, lai nodrošinātu posma norisi Silverstonā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Lielbritānijas GP posms, visticamāk, varētu tomēr nākamajā sezonā nenotikt Doningtonā, jo posma rīkotāji nav atraduši papildus 135 miljonus sterliņu mārciņu trases turpmākā attīstībā. Šodien F-1 boss Bernijs Eklstons pavēstīja, ka Doningtonā šī iemesla dēļ tiešām nākamajā sezonā Lielbritānijas GP nenotiks un ka šobrīd vienīgā iespēja ir to aizvadīt Silverstonā.

F-1 un Silverstonas trases īpašniekiem veic pārrunas par līguma noslēgšanu. Bernijs Eklstons atzina, ka pagaidām norit sarunas un vienošanās panākta vēl nav: ''Mums turpinās sarunas. Vienošanās tiks parakstīta, ja Silverstona vēlēsies organizēt šo posmu. Zinu, ka Doningtonas posma organizatori vēlējās noorganizēt šo posmu, bet tiem bija nelielas finansiālās grūtības.''

Silverstonā F-1 posms notiek jau kopš 1987.gada, kamēr Doningtonā tas noticis tikai vienu reizi - 1993.gadā.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


, 2009-10-29 21:14, pirms 15 gadiem
Labāk biķerniekos!!!
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.