Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosi atkal grib piedalīties "Ferrari" testos

Jānis Pārums

Rosi atkal grib piedalīties "Ferrari" testos
Valentino Rosi
Foto: AP/Scanpix

Deviņkārtējais pasaules čempions "Moto GP" itālis Valentino Rosi vērsies pie F1 komandas "Ferrari" vadītāja Stefano Domenikalli ar lūgumu rast iespēju ļaut itāļu motobraucējam piedalīties komandas testos.

Rosi jau ne reizi vien ir sēdies pie "Ferrari" stūres. 2006. gadā lietas pat aizgāja tik tālu, ka viss praktiski bija sagatavots itāļa pārejai uz F1. 2007. gada sezonu Rosi vajadzēja pavadīt testpilota lomā, bet 2008. gadā jau startēt sacensībās kā vienam no diviem komandas pilotiem. Toreiz Rosi tomēr deva priekšroku palikšanai "Moto GP", kur jau bija sasniedzis visaugstākos rezultātus. Tagad, pēc speciālistu domām, viņa pāreja uz F1 ir neiespējama un viss aprobežosies tikai ar testiem.

Tajā pat laikā nekas nereāls nav pasaules rallija čempionāts, kurš līdzīgi kā Pirmā Formula, allaž ir saistījusi titulēto itāļu motosportistu.

Izmantotie resursi:
Reuters

     [+] [-]

, 2009-10-28 16:59, pirms 15 gadiem
Tas būtu labs skats - Alonso un Rossi, kas dažus gadus atpakaļ viens otru tā nolika, tagad kopā testēs Ferrari.....Tur būs ka ar Vasiļevski un Kovalu....katrs brauks savā dienā.....