Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

"Renault" atrod jaunu sponsoru

"Renault" atrod jaunu sponsoru
Pēdējos posmos "Renault" formulas bija bez minēto atbalstītāju logotipiem
Foto: Digitale

''Renault'' komanda pēc skandāla, kad to pameta ''Mutua Madrilena'' un komandas galvenais sponsors "ING", šodien noslēgusi jaunu sadarbības līgumu.

Šī gada sākumā "ING" paziņoja, ka pēc šīs sezonas tā pametīs F-1 pasaules čempionātu, kas nozīmē to, ka "Renault" sev būs jāmeklē jauns sponsors. Taču, kad līdz sezonas beigām bija atlikušas četras sacensības, "ING" pēc FIA paziņojuma, ka komandai pienākas divu gadu nosacīts sods, nolēma nekavējoties pamest komandu. Nedaudz vēlāk līgumu ar komandu lauza arī ''Mutua Madrilena''.

Taču šodien komanda noslēdza trīs gadu līgumu ar holandiešu pulksteņu ražotāju ''TW Steel''. Šīs firmas logo uz formulas būs redzams jau šajā nedēļas nogalē notiekošajā Abū Dabī posmā. ''Šī sadarbība dos lielu labumu gan komandai, gan ''TW Steel'', saka ''Renault'' komandas vadītājs Žans Fransuā Kebets.

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-10-28 15:26, pirms 15 gadiem
Tas labi!
, 2009-10-28 15:35, pirms 15 gadiem
Nu tad jau izķepurosies no tās ķezas...
Veiksmi polim nākamgad!
, 2009-10-28 15:36, pirms 15 gadiem
interesenti! delfos raxtiits TW steel ir dāņu firma, te raxtiits ka holandiešu!
, 2009-10-28 15:43, pirms 15 gadiem
Gatim.L labāk patīk holande ';
, 2009-10-28 16:39, pirms 15 gadiem
ja vēl atgrieztos pie vecā dzelteni zilā krāsojuma, tad būtu pavisam labi.
, 2009-10-28 17:02, pirms 15 gadiem
bambino88 rakstīja: ja vēl atgrieztos pie vecā dzelteni zilā krāsojuma, tad būtu pavisam labi.
jā, bet tad tā būtu slēpta MILD SEVEN reklāma....tiešām pietrukst tā krāsojuma.....Mclaren gan pēc WEST aiziešanas palika pie sudrabmelnās krāsas....varbut arī renault atgriezisies pie zilās.....
, 2009-10-28 17:32, pirms 15 gadiem
Fui, phe dzeltenzilā Sarkanā pati labaka ^^
, 2009-10-28 20:27, pirms 15 gadiem
hypnoss66 rakstīja: jā, bet tad tā būtu slēpta MILD SEVEN reklāma....tiešām pietrukst tā krāsojuma.....Mclaren gan pēc WEST aiziešanas palika pie sudrabmelnās krāsas....varbut arī renault atgriezisies pie zilās.....
Parādījās sarkanā krāsa!
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
1

Leklērs: "Mums ar tēvu tas bija sapnis - startēt Monako un uzvarēt"

Pirmo reizi izcīnot uzvaru savā māju posmā Monako, Šarls Leklērs pēc finiša bija ļoti emocionāli noskaņots, atzīstot, ka šis ir ar savulaik ar nu jau aizsaulē esošo tēvu Ervi lolota sapņa piepildījums. Par sasniegto otro vietu gandarījumu pauda Oskars Piastri, kuram tas ir pirmais pjedestāls sezonā. Tikmēr Karloss Saincs, sākotnēji pirmajā aplī pārplēsis riepu, atzina, ka bijis ļoti priecīgs par iespēju iziet uz atkārtotā starta.
Mario Andreti. Foto: Motorsport.com
1

Mario Andreti: "F1 īpašnieks pateica, ka parūpēsies, lai mēs nekad nenokļūtu čempionātā"

Mario Andreti atklājis, ka nesen "Liberty Media" izpilddirektors Gregs Maffei solījis personīgi parūpēties, lai "Andretti" komanda nekad nenokļūtu līdz startēšanai F1 čempionātā.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.