Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault" vadītājs: ''Gribu tikties ar Raikonenu personīgi"

"Renault" vadītājs: ''Gribu tikties ar Raikonenu personīgi"
Ēriks Buljē
Foto: ITAR-TASS

''Renault'' komandas vadītājs Ēriks Buljē paziņojis, ka grib personīgi tikties ar somu F1 pilotu Kimi Raikonenu, lai precīzi zinātu, ko somu pilots grib darīt nākamajā sezonā.

Šobrīd ir zināms tas, ka 2011. gada sezonā ''Renault'' komandas sastāvā brauks polis Roberts Kubica. Kurš viņam sēdēs blakus, tas vēl šobrīd nav zināms. ''Šobrīd mūsu prioritāte ir Vitālijs, tāpēc skatīsimies, kā viņš turpinās attīstīties. Ja mēs būsim pārliecināti, mēs viņu noteikti paturēsim. Viņam būs pirmā roka. Taču ir arī citi piloti, no kuriem viens ir Raikonens,'' pirms neilga laika atzina Buljē.

Arī Raikonens vēl nezina, ko viņš grib darīt nākamajā sezonā, tāpēc Buljē paziņojis, ka grib pats personīgi tikties ar Raikonenu un viņa menedžeri, lai izrunātu visus neskaidros jautājumus. ''Mēs gribam izskatīt visus variantus,'' saka Buljē. ''Dažiem braucējiem pateicu, ka negribu neko sasteigt un pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, tāpēc tagad mēs nogaidām un tad jau manīs. Bet Raikonens ir viens no iespējamajiem variantiem. Jau vairākas reizes esmu pateicis, ka pirms pieņemt kaut kādus lēmumus, gribu tikties ar viņu personīgi. Gribu uzzināt par viņa vēlmēm atgriezties F1 nedaudz vairāk.''

Runājot par Petrovu, Buljē saka: ''Petrovs turpina pieļaut kļūdas. Mēs uz viņu izdarījām lielu spiedienu, tāpēc piektdien viņš nespēja attīstīt lielu ātrumu, taču svētdien viņš jau brauca ātrāk. Sacīkstes ritēja labi, taču tad viņš atstāja pārāk daudz vietas Niko Hilkinbergam, kurš ar kamikadzes cienīgu manevru apdzina Vitāliju.''

''Petrova atrašanās ''Renault'' komandā nav atkarīga no naudas. Viss tiek pakārtots tam, lai viņš būtu piemērots F1. Mēs viņam sniegsim atbalstu, jo mums nepieciešams tāds otrais pilots, kurš regulāri var izcīnīt punktus. Ja Kubica, kā tagad, piemēram, cīnās par piekto vietu, tad mums vajag, lai Petrovs regulāri finišē septītajā, astotajā vietā. Tas būtu labi. Tas ir tas, ko mēs sagaidām no jauna braucēja.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2010-09-28 16:50, pirms 14 gadiem
Jūtu ,ka būs!Bet ja nopietni,tad man mazliet dīvaini liekās tas,cik atklāti notiek pārrunas un afišēti Renault plāni.Parsti lietās kur ir liela nauda vis notiek slepenībā.Varbūt viss sen jau ir sarunāts?

     [+] [-]

, 2010-09-28 16:58, pirms 14 gadiem
100 pro4

  +1 [+] [-]

, 2010-09-28 20:33, pirms 14 gadiem
nu atkal nevarees mieriigi naktiis gu;eet kameer soms nepazinos par savu leemumu

     [+] [-]

, 2010-09-28 21:48, pirms 14 gadiem
Nevar jau visu gribēt! Vai nu pilots, kuram jāmaksā un ir labāks par Kubicu, vai arī braucošs naudas maiss, kaut arī ne sliktākais.

     [+] [-]

, 2010-09-29 03:08, pirms 14 gadiem
Kimi ir neskaitāmas reizes labāks par Petrovu un ir vismaz vienā līmenī ar Kubicu, es domāju, ka pat pārāks. Kubicam vienīgi ir pluss - pieredze Renault. Ja Renault un Kimi vienosies, tas būtu īsts saldais ēdiens, tas būtu vienkārši lieliski, un nākamā sezona būtu daudz interesantāka!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-29 10:03, pirms 14 gadiem
denebs rakstīja: Kimi ir neskaitāmas reizes labāks par Petrovu un ir vismaz vienā līmenī ar Kubicu, es domāju, ka pat pārāks. Kubicam vienīgi ir pluss - pieredze Renault. Ja Renault un Kimi vienosies, tas būtu īsts saldais ēdiens, tas būtu vienkārši lieliski, un nākamā sezona būtu daudz interesantāka!
Massa Kimi jau tā neļāva elpot pēdējā gadā, Kubica es teiktu ir trešais pilots aiz Alonso un Hamja un pat viņiem liktu savu naudiņu atpelnīt ka maz neliekās, saprtotat ja Kimi brauks tādā stāvoklī kāds viņš bija Ferarri komandā, tad tur nekas labs nesanāks, kad pēdējoreiz Jūs redzējāt, ka Kubica kļūdās? Es laikam vairs neatceros.

     [+] [-]

, 2010-09-29 10:33, pirms 14 gadiem
F1 vienmēr tiek atlasīti sekojoša kārtībā. 1. talantīgi tieši ar F1. 2 talantīgi iepriekšējā formulu pieredzē 3. talantīgi un ar savu finansējumu 4. mazāk talantīgi bet ar lielu savu līdzfinansējumu.
F1 90% ir sen jau sarunāts, bet tikai 10% izdodas uzzināt ātrāk!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-29 12:36, pirms 14 gadiem
F1 turpmāk brauks pilots un stūrmanis kā rallijā?

......''Šobrīd ir zināms tas, ka 2011. gada sezonā ''Renault'' komandas sastāvā brauks polis Roberts Kubica. Kurš viņam sēdēs blakus, tas vēl šobrīd nav zināms.''......