Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergam aizliedz apmeklēt F1 posmus Baku un Barselonā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergam aizliedz apmeklēt F1 posmus Baku un Barselonā
Niko Rosbergs. Foto: rtl.de

2016. gada F1 pasaules čempionam Niko Rosbergam ir liegts atrasties boksu teritorijā sacensībās Baku, kas notiek šodien, kā arī nākamajā posmā Barselonā, jo viņš izdarījis pārkāpumu.

Rosbergs šobrīd strādā par ekspertu un notikumu komentētāju gan Vācijas, gan Lielbritānijas televīzijās un katras sacīkstes apmeklē klātienē. Šonedēļ Azerbaidžānā viņš nav redzams boksu teritorijā, jo "Liberty Media" uz diviem posmiem aizliegusi viņam tur atrasties.

Iemesls tam ir Rosberga rīcība Ķīnas "Grand Prix" laikā, kad viņš pazīstamam operatoram iedeva savu personīgo F1 čempiona caurlaidi, lai filmētājs varētu piekļūt vietām, kur citādi tas nebūtu iespējams.

F1 menedžmenta (FOM) pārstāvji Rosberga draugam lika atstāt vietu, kurai tam nebija legālas piekļuves, bet pēc tam pašam Rosbergam piešķirta "diskvalifikācija" uz nākamajām divām sacīkstēm, jo tas uzskatāms par rupju pārkāpumu.

Tiek ziņots, ka atpakaļ boksu teritorijā un starta laukumā Rosbergs varēs atgriezties un strādāt jau Monako "Grand Prix" nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
grandpx.news