Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Marussia" pēdējā brīdī atliek došanos uz F1 testiem

Juris Grīns
Juris Grīns

"Marussia" pēdējā brīdī atliek došanos uz F1 testiem
Foto: LaPresse/Scanpix

Krievu F1 komanda "Marussia" pēdējā brīdī ir spiesta atlikt došanos uz testu braucieniem, kas jau šodien sākas Spānijā, jo jaunajai mašīnai atklājušās neparedzētas tehniskas problēmas.

"Marussia MR03" debija sacīkšu trasē bija ieplānota jau šodien, tomēr pēdējā brīdī rūpnīcā atklājušās pašlaik nezināmas tehniskas problēmas, kas izjaukušas plānu doties uz Heresu. Komanda pieņēmusi lēmumu, ka ar šo problēmu jātiek galā rūpnīcā, kamēr tehniskais personāls nav devies prom, un pirms tam mašīnas uz testiem nesūtīt.

"Mašīnas izstrāde vairāk vai mazāk ritēja pēc grafika, taču tagad atklājusies neliela "bērnu slimība", kurai jārod risinājums "Marussia" tehniskajā centrā Banberijā," stāsta komandas vadītājs Džons Būts. "Svarīgi, ka šo lēmumu esam pieņēmuši, kamēr viss ekipējums un tehniskais personāls atrodas šeit. "

"Marussia" cer ierasties uz F1 testiem, kamēr pārējās komandas darbu Spānijā vēl nav beigušas, taču neprognozē, kad tas varētu notikt: "Mērķis ir tikt galā ar problēmu tik ātri, cik vien iespējams un aizsūtīt "MR03" uz Heresu, jo komanda jau ir tur, iekārtojusies un gaida mūsu ierašanos."

Testi Heresā risināsies četras dienas un noslēgsies piektdien.

"Marussia" komanda pirmo reizi savā vēsturē nav nomainījusi sastāvu un arī šogad turpinās strādāt ar pilotiem Žilu Bjanki, kā arī Maksu Čiltonu. Tikmēr 2014. gadā "Marussia" pirmo reizi izmantos "Ferrari" motorus. Pērn vienība Konstruktoru kausā ieguva priekšpēdējo, desmito vietu.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2014-01-28 11:26, pirms 11 gadiem
Blin... te kaut kas līdzīgs meklējams ar studenta dzīvi. It kā laiks ir mācīties (taisīt auto) pusgadu, bet vienmēr viss jādara pēdējā mirklī.

Nesaprotu, kā kaut ko tādu var dabūt gatavu, ka tikai pēdējā mirklī kaut ko atrada. Pirms nedēļas neredzēja neko? Pirms divām? Kārtējais krievu fuflo...

     [+] [-]

, 2014-01-28 12:48, pirms 11 gadiem
ne gribeja piedalities un viss, jo sobrid tajos testos nekas nenotiek, lidz sim bridim visa aktivitate:

1 Hamilton, Mercedes: 1m33.305s, 7 laps
2 Vergne, Toro Rosso: no time, 3 laps
3 Raikkonen, Ferrari: no time, 2 laps
4 Perez, Force India: no time, 1 lap
5 Gutierrez, Sauber: no time, 1 lap