Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēbers "Red Bull" komandā brauks arī nākamgad

Jānis Pārums

Vēbers "Red Bull" komandā brauks arī nākamgad
Marks Vēbers
Foto: AFP/Scanpix

Austrāliešu F1 pilots Marks Vēbers, kurš pārstāv "Red Bull" komandu, parakstījis jaunu līgumu, kas paredz, ka "Red Bull" vienībā austrālietis startēs arī nākamajā sezonā, atklājis komandas preses dienests.

35 gadus vecais austrālietis atzinis, ka Pirmajā Formulā vēlas startēt vēl vismaz vienu sezonu, tāpēc ir priecīgs par panākto vienošanos: "Joprojām domāju, ka braucu labi, turklāt mana komanda startē ļoti augstā līmenī. Izbaudu sacensības un man pietrūks šī sacensību gara [kad beigšu karjeru]."

Debiju F1 Marks Vēbers piedzīvoja 2002.gada Austrālijas "Grand Prix", bet pirmo uzvaru karjerā izcīnīja 2009.gadā, kad palika nepārspēts Vācijas "Grand Prix". Šobrīd Vēbera rēķinā ir sešas uzvaras atsevišķos posmos un 26 goda pjedestāli.

"Red Bull" komandu Vēbers pārstāv no 2006.gada un sezonu no sezonas viņa rezultāti ir tikai uzlabojušies – 2009.gadā viņš čempionāta kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu (pirmajās divās sezonās ar "Red Bull" – 12. un 11. – aut.), pērn bija trešais, bet šogad pēc 11 posmiem ir otrais, atpaliekot tikai no sava komandas biedra, vācieša Sebastiana Fetela.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk