Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batonu uztrauc, ka viņa līderpozīcija varētu būt apdraudēta

Batonu uztrauc, ka viņa līderpozīcija varētu būt apdraudēta
Džensons Batons
Foto: AFP

F-1 čempionāta līderis Džensons Batons atzinis, ka dažu sacīkšu laikā viņa līderpozīcija varētu tikt apdraudēta, ja vien "Brawn GP" komanda steidzami nesāks uzlabot sniegumu.

Brits cerēja, ka Ungārijas līkumotā trase un siltie laikapstākļi palīdzēs viņam cīnīties ar lieliskā formā esošās "Red Bul" komandas pilotiem, tomēr problēmas ar riepām neļāva Batonam ieņemt augstāku pozīciju par septīto. Turklāt Marka Vēbera trešā pozīcija ļāva austrālietim pakāpties uz otro vietu kopvērtējumā, samazinot Batona pārsvaru līdz 18,5 punktiem.

"Protams, šis nav drošs pārsvars. Pēdējo trīs sacīkšu laikā Vēberam esmu zaudējis 15 punktus, un tas ir ievērojams skaitlis," teica Batons. "Ja tā turpināsies, pēc četrām sacīkstēs viņš man būs garām, bet līdz čempionāta beigām atlikuši septiņi posmi. Tas nav patīkami, un es neko nevaru izdarīt, izņemot to, ka mums jāizanalizē sarūgtinošie rezultāti."

"Mums tas jāatrisina, jo esam čempionāta vadībā, bet tas nebūs novēršams, ka "Red Bull" mūs apsteigs, ka turpināsim šādā garā. Tas ir tāpat kā nēsāt dzelteno krekliņu ["Tour de France" velobraucienā],zinot, ka, dodoties kalnos, nebūsi konkurētspējīgs un tiksi apdzīts."

Batons atzīst, ka viņam nav skaidrs, kāpēc pēc dominances sezonas sākumā šobrīd komanda ir apstājusies savā attīstībā, taču viņam ir ticība, ka komandai izdosies britu aizvest līdz čempiona titulam. "Puiši ir ieguldījuši milzu darbu formulā, un sezonas pirmajā daļā uzlabojumi bija skaidri redzami. Turpinājām darbu, un Barselonā bija rezultāts. Taču pēdējie divi uzlabojumi neko labu nav devuši."

Nākamais čempionāta posms notiks pēc mēneša, 23. augustā Valensijā.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +8 [+] [-]

, 2009-07-27 13:35, pirms 15 gadiem
ceru ka redbull vi'nu s apsteigs

  -1 [+] [-]

, 2009-07-27 13:39, pirms 15 gadiem
Pareizi ir,iespringsti,a citādi pēc sezonas sākuma cūcenēm galīgi paļci vejeram bija!!!

  +7 [+] [-]

, 2009-07-27 13:41, pirms 15 gadiem
Reinis00 rakstīja: ceru ka redbull vi'nu s apsteigs
kā stāvošus!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-27 13:42, pirms 15 gadiem
nu ja Batons juutas ka sprinteris Tour de France, pirms klanu posmiem tad vins labaak lai kar kjiveri uz pakaramaa sprinteriem kalnos nav ko mekleet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-07-27 14:11, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: nu ja Batons juutas ka sprinteris Tour de France, pirms klanu posmiem tad vins labaak lai kar kjiveri uz pakaramaa sprinteriem kalnos nav ko mekleet
ko tu tur murgo?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-27 14:26, pirms 15 gadiem
Te nu kārtējo reizi pierādās, ka ir daudz pilotu, kas spēj izcīnīt uzvaras un titulus ar ātru formulu.
Kuram visas sezonas garumā būs bijusi pārāka formula, to mēs vēl redzēsim, bet mazliet skumji, ka šeit ir praktiski tikai cīņa starp mehāniķiem. Pilotam atliek nepieļaut stulbas kļūdas.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 14:39, pirms 15 gadiem
yuris_ rakstīja: Te nu kārtējo reizi pierādās, ka ir daudz pilotu, kas spēj izcīnīt uzvaras un titulus ar ātru formulu.
Kuram visas sezonas garumā būs bijusi pārāka formula, to mēs vēl redzēsim, bet mazliet skumji, ka šeit ir praktiski tikai cīņa starp mehāniķiem. Pilotam atliek nepieļaut stulbas kļūdas.
Tevis teiktajam piekrītu par 90%, JO kāpēc ar vienādām formulām braucošie ļoti atšķiras rezultātos.. visizteiktāk - alonso:pikē; hamiltons:kovolainens; batons:baričello... tur ir arī tā pilotu meistariibas atšķirība un eksperti to saprot. (es tāds neesmu )

  +1 [+] [-]

, 2009-07-27 14:42, pirms 15 gadiem
nebrinisos ja sezonas beigas batonam un baricello sasniegums jau bus punktu izcinisana.
domaju ka cempions bus kads no red bull, bet teoretiski par cempiona titulu varetu pacinities ari raikonens un hamiltons. hamiltons no vebera atpaliek 32,5 punktus, raikonens 33,5 punktus. vel prieksa ir 7 posmi. atliek piemerma red bull pilotiem izstaties kados divos posmos, hamiltonam un raikonenam kapt uz pjedestala un starpiba vairs bus tikai nedaudz vairak par desmit punktiem. nedomaju ka brawn ir nopietnas izredzes klut par cempioniem.
raikonens 2007 gada pieradija ka cempionats ir beidiez pec pedeja posma finisa un 30 puntku starpiba starp red bull un hamiltonu/raikonenu nav nemaz tik milzig starpiba.

     [+] [-]

, 2009-07-27 14:53, pirms 15 gadiem
Es tikai par saspringtu finālu, un jo vairāk pilotiem būs līdzīgs punktu skaits pirms pēdējā posma, jo labāk! Tad tik mēs redzēsim kuram ir stabilākā nervu sistēma!

     [+] [-]

, 2009-07-27 15:59, pirms 15 gadiem
beidzot viss nostājās savās vietās

     [+] [-]

, 2009-07-27 17:14, pirms 15 gadiem
nu es nedomaju, ka ferarri tagad atkal nems un liks visu uz raikonena karts, lai gan ar viniem nekad nekko nevar zinat , to paradis nakosais posms
bet, ja maclaren un ferarri spes sezonas otraja puse aiz sevis noturet red bull, akut paris sacikstes , tad batons drosi vien klus apr cempionu
lai gan, izskatas, ka atlikusie septini posmi bus raibi
savu uzvaru gribes gan ferari, gan alonso, nemaz nerunajot par red bull un brawn, ari parejie var izsaut
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja