Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" atrāda C33 F1 modeli

Juris Grīns
Juris Grīns

"Sauber" atrāda C33 F1 modeli
2014. gada "Sauber-Ferrari C33"
Foto: Sauber F1

2014. gada F1 sacīkšu mašīnu svētdien oficiāli prezentēja Šveices komanda "Sauber". Jaunais C33 pēc izskata līdzinās "McLaren" un "Williams" formulām.

C33 modeļa galvenais dizaineris ir franču speciālists Eriks Gandelīns, kurš komandā strādā kopš 2002. gada, bet par galveno "Sauber" dizaineri kļuva tikai pērn jūlijā, lai gan F1 mašīnu izstrādē līdzdarbojies arī pirms tam.

Ņemot vērā daudzās izmaiņas Formula 1 tehniskajos noteikumos, viņš kategoriski atsakās prognozēt, cik spēcīga būs "Sauber" komanda 2014. gada sezonā. Gandelīns gan uzsver, ka lielākā uzmanība esot pievērsta tam, lai šis auto būtu iespējami izturīgāks, jo uzskata, ka tieši spēja nobraukt sacensības līdz finišam vismaz sākotnēji būs galvenā panākumu atslēga, iestājoties jaunajai turbo motoru ērai.

Tāpat kā līdzšinējās sezonās, arī turpmāk "Sauber" izmantos "Ferrari" ražotos motorus. Tikmēr auto purngala dizainā Gandelīns ar kolēģiem gājuši līdzīgu ceļu kā "McLaren" un "Williams", kas izvēlējušies to ievērojami sašaurināt.

Redzams, ka mašīnu krāsojumu "Sauber" komanda vismaz pagaidām nav mainījusi un abas formulas tika prezentētas melnā krāsā, ar baltu svītru sānos, kā arī galveno sponsoru un partneru uzlīmēm. "Claro", "Telmex", "NEC" un citu kompāniju logo ir labi saskatāmi uz formulas virsbūves.

"Sauber" sastāvā 2014. gadā startēs Estebans Gutjeress no Meksikas, kā arī pieredzējušais vācietis Adrians Zutils, kurš stājies Niko Hilkenberga vietā.

2013. gadā "Sauber" ieguva septīto vietu Konstruktoru kausā, bet Hilkenbergs sezonu noslēdza cienījamā desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
Sauber F1 Team | Home

  +5 [+] [-]

, 2014-01-27 12:28, pirms 11 gadiem
varēja vairāk bildes ielikt šamējie

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 14:29, pirms 11 gadiem
nav jau vairāk to bilžu tik vien cik piloti + kīveres nobildētas un 2 bildes no formulas sāniem - slēpj laikam vēl risinājumus

Rīt būs kaudze ar bildēm un jau arī pirmie testu dienas rezultāti!

familyguy rakstīja: varēja vairāk bildes ielikt šamējie

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 19:08, pirms 11 gadiem
Tikko Toro Rosso prezentēja savu jauno bolīdu. Deguns izskatās pēc dildo.