Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons sajūsmā par "McLaren" atgriešanos uz uzvaras ceļa

Hamiltons sajūsmā par "McLaren" atgriešanos uz uzvaras ceļa
Uzvarētāja šampanieti šodien varēja malkot Luiss Hamiltons
Foto: AP

Pēc pirmās uzvaras izcīnīšanas šosezon F-1 posmā Ungārijā Luiss Hamiltons bija ļoti apmierināts par to, ka pēc sarežģīta sezonas sākuma komanda pamazām atgūst formu.

"Tās ir neticamas izjūtas pēc visa notikušā atgriezties šeit," teica Hamiltons. "Tas [pirmo uzvaru F-1 2007. gadā izcīnīja tieši Ungārijā] šķiet pirms tik ilga laika un tādu piepūli panākts. Goda aplī komandai teicu, ka esmu lepns par to. Šonedēļ mēs neplānojām uzvarēt. Nešķita, ka mums tas būtu pa spēkam, taču formula uzvedās lieliski."

Hamiltons atzina, ka komanda turpinās strādāt pie uzlabojumiem, lai uzvaras tiktu svinētas arvien biežāk. "No šīs nedēļas nogales mums jāpaķer labākais, ko vien var. Mums jāturpina attīstīties, jo tas nenozīmē, ka tagad drīkstam sēdēt uz lauriem."

Savukārt Raikonens pastāstīja, ka šodien Hamiltons bijis pārāk ātrs, tāpēc otrā vieta ir labākais, ko soms spējis sasniegt. "Izdevās labs starts, un tas noteikti palīdzēja. Pirmajā līkumā biju ceturtais aiz Luisa, kuru apdzina Vēbers. Spēju turēties līdzi Markam un pirmajā pitstopā tikt garām, jo viņam bija dažas problēmas," teica Raikonens. "Centos noķert Luisu, domāju, ka ātruma man pietika, taču tad sākām braukt līdzīgi un pamazām viņš ieguva pārsvaru. Arī manas problēmas pitstopā nepavisam nepalīdzēja pietuvoties."

Jautāts par negadījumu ar Sebastianu Fetelu soms atzina, ka nav darījis neko nepareizu. "Es būtu ievērojis, ka kādam pieskartos. Biju starp Marku un vēl kādu. Nezinu, kas īsti notika, nejutu nekādu sadursmi."

"Man tas ir neliels pārsteigums," teica trešās vietas ieguvējs Marks Vēbers. "Mēs zinājām, ka šajā posmā mums vairs nebūs tās priekšrocības, kas iepriekšējās sacīkstēs. Man bija iespēja pacīnīties ar Kimi, bet kopumā rezultāts ir atzīstams."

Runājot par cīņu čempionāta kopvērtējumā ar Džensonu Batonu, austrālietis bija pieticīgs. "Domāju, ka vēl ir par agru. Joprojām varam cīnīties ar "Brawn GP", jo pēdējie posmi viņiem nav īsti izdevušies, taču Džensons noteikti atgūs formu."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-26 20:50, pirms 15 gadiem
luk atskiriba starp hamiltonu un kovolainenu. kovolainens tapat ka jebkurs pilots var nobraukt vienu idealu apli un to izdarit varbut pat atrak par hamiltonu, bet sacikstes kuras ir loti liela likme hamiltons ieliek kovolainenam vienos vartos.
tapat ir ari williams komanda. ari nakadzima var nobraukt vienu loti atru apli un kvalificeties prieksa rosbergam, bet sacikste visu noliek savas vietas. lidzigi ir ari brawn komanda. uz vienu apli rubens ir tikpat atrs ka batons, bet sacikstes rezima batons ir krietni labaks.

     [+] [-]

, 2009-07-26 21:06, pirms 15 gadiem
dažreiz konkurenti arī ievieš korekcijas.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-26 21:06, pirms 15 gadiem
prieki var sanākt par īsiem...

     [+] [-]

, 2009-07-26 21:37, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: luk atskiriba starp hamiltonu un kovolainenu. kovolainens tapat ka jebkurs pilots var nobraukt vienu idealu apli un to izdarit varbut pat atrak par hamiltonu, bet sacikstes kuras ir loti liela likme hamiltons ieliek kovolainenam vienos vartos.
tapat ir ari williams komanda. ari nakadzima var nobraukt vienu loti atru apli un kvalificeties prieksa rosbergam, bet sacikste visu noliek savas vietas. lidzigi ir ari brawn komanda. uz vienu apli rubens ir tikpat atrs ka batons, bet sacikstes rezima batons ir krietni labaks.
nu jaa bet fakts arii ka Heiki bija iekluvis taa sauktajaa satiksmee viscaur saciikstei...kas zina kaa buutu ja nebuutu iestreedzis aiz Webera...iespeejams buutu 4tais lai gan ar Hamja superiigo sniegumu to arii buutu gruuti saliidzinaat...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-26 21:42, pirms 15 gadiem
Neteiksim ka Heiki būtu tāds pats kā Hamis, bet progress man liekas ir acīm redzams.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-26 21:55, pirms 15 gadiem
prieks par Kimi...........
Hamiltons šoreiz labais... kaut arī es par viņu nefanoju........

  -2 [+] [-]

, 2009-07-26 23:03, pirms 15 gadiem
Kas Kimi visulaiku ir, ka saķerās ar Fetelu. Weird.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-27 00:47, pirms 15 gadiem
Hammis sacerejies tagad gut uzvaru pec uzvaras lielaks prieks par to, ka Kimi ierindojaas 2. vietaa, ka ari brawn sudigi nostarteja (es par vetelu ) bet Hammis ar malacis, kaut gan bez veiksmes shis dzeks nav kapis uz goda pjedestala -> taa tas notika pagajusho gadu, kad vineja chemiona tituli! zel Alonso, jo vinsh bija daudz vairak pelnijis uzvaret nekaa hammis