Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Eklstonam nevajag nostāties pret pasauli''

Alonso: "Eklstonam nevajag nostāties pret pasauli''
Fernando Alonso
Foto: AFP

Spāņu pilots Fernando Alonso brīdinājis Berniju Eklstonu un Starptautisko automobiļu federāciju (FIA), ka nevajag nostāties pret pasauli - 2010.gadā ieviešot jauno sistēmu.

Jau ziņojām, ka Pasaules motoru sporta padomes (WMSC) sēdē tika nolemts, ka F-1 čempions tiks noskaidrots pēc uzvaru skaita. Tas izraisīja lielus protestus gan no F-1 pilotu puses, gan no līdzjutējiem, kā rezultātā pēc lielā spiediena FIA nolēma atstāt iepriekšējo sistēmu.

"Mēs visi vairāk vai mazāk piekrītam, ka uzvarētājam pienākas kaut kas vairāk nekā tagad. Iespējams, ka 12, 9 un 7 punkti nākotnē bija labāks kompromiss nekā uzvaru skaits. Visas komandas un piloti domā līdzīgi, tāpēc FIA un Eklstons nevar nostāties pret pasauli. Ja fani, piloti un komandas iet vienā virzienā, tad domāju, ka beigās viņi arī sekos tam virzienam. Īstenībā pēdējās trīs vai četras nedēļas sportam kopumā aizritēja slikti, jo fani nevarēja saprast, kā F-1 var sākties ar tik daudz neskaidrībām un tik daudz izmaiņām.''

"F-1 pastāv vairāk par 50 gadiem un ir viens no populārākajiem sportiem, kuram seko līdzi vairāki miljoni skatītāju visā pasaulē. Redzējām, ka pēdējos trīs gadus F-1 čempions tika noteikts pēdējā posmā. Iepriekšējā gadā pat pēdējā līkumā. Mēs nevaram būt traki un meklēt vēl lielāku šovu – tas ir pietiekami labs. Mums vienkārši jāatrod turpmākais scenārijs."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 23:16, pirms 15 gadiem
Interesanti, ka Kimi gan nekas nav pret sito, laikam taapeec ka tiisies projaam

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 23:18, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Interesanti, ka Kimi gan nekas nav pret sito, laikam taapeec ka tiisies projaam
Liecies mieraa, tu vispār F1 jaunākās ziņas lasi? Ir tāda FOTA laikam, F1 komandu apvieniiba, un visi noprotesteeja pret to punktu sistēmu, arī Ferrari, tātad arī Kimi !

  +3 [+] [-]

, 2009-03-26 23:20, pirms 15 gadiem
Elkstons jau taads pats kaa Dons Nelsons paliek uz vecumu ar savaam domaam.. Briinums, ka vinjsh neizdomaajaa, ka pirmajai vietai tikai jaadod punkti..

  +1 [+] [-]

, 2009-03-26 23:20, pirms 15 gadiem
Čempiona noteikšana pēc uzvaru skaita galīgi neder.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 23:41, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Liecies mieraa, tu vispār F1 jaunākās ziņas lasi? Ir tāda FOTA laikam, F1 komandu apvieniiba, un visi noprotesteeja pret to punktu sistēmu, arī Ferrari, tātad arī Kimi !
Liecies pats mieraa, ko saka tas pilotiem jaadara, taapat kaa partijaas
palasi labaak intervijas ar pilotiem un tad runaa

  -3 [+] [-]

, 2009-03-26 23:45, pirms 15 gadiem
Alonso laikam gribēja teikt-Bernij, neatņem man iespēju velreiz uzvarēt,jo es nevaru uzvarēt tik daudz posmu,lai kļūtu par čempionu,bet punktiņus gan varētu salasīt visas sezonas garumā priekš tā!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-26 23:50, pirms 15 gadiem
bet nu no otras puses, katrus var piemekleet, kaut kadas tehniskas kjibeles un ja, piemeram 2 vai 3 reizes sezonaa tevi tas piemeklee, bet tavaam sivakajam saancensim tadas negadaas, tad ceribas principaa zuud. Bet nu jaa, protams, esmu labaak par veco siteemu, lai gan vareetu ieviest, vnk to kaa taadu mazaaka kaluma cempiona titulu... nu es nezinu, butu vismaz vel kaut kads tituls par ko pacinities, iespejams interesantaak paliktu...

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 00:19, pirms 15 gadiem
sisteema ka peec guutajaam uzvaraam nosaka cempionu buutu ideaala taa izskaustu jebkadas iespeejas uz pilotu palaisanu garaam peedeejos aplos un katrs brauktu pats par sevi! pieneeram ja neman pagaajusaa gada uzvaru skaitu tad masam un luisam bija vienads uzvaru skaits un raikoneneam bija par vienu mazaak! taa ka tas radiitu interesantaaku pasu saciiksti! nebuutu taadu punktu reekinaasanu kaa pagasgad! pats katrs savas laimes kaleejs! un brauc no starta liidz finisam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-27 01:13, pirms 15 gadiem
hokeja_specs rakstīja: it ka Alonso kaut kas butu japieraada... vins tapat ar saviem 2 tituliem ir vairak reizes bijis cempions kaa visi parejie, kas tur tagad startee. Tapec ari vinam ir tiesibas un pienakums runat, jo vins ir izcils braucejs ne tikai pateicoties izcilai formulai, bet ari savam prasmeem.

Un šī bilde konkreti parada loti nobriedusu jau Alonso un, ja vinam uz vienadiem noteikumiem iedotu vienadu formulu ar Hamiltonu un Kimeenu, tad pec jaunajiem noteikumiem dzeks jau sezonas pirmas tresdalas beigas varetu braukt uz majam atpusties, jo ''konkurenti'' ''cinitos'' ar svilinatiem dzineejiem un to faktu, ka teletubiji un pokemoni pazudusi no CBBC kanaala... Vins vnk grib godigu cinju, ko vienmer ir gribejis un kas ir vinja muzha agenda- cinities par taisnibu un meginat atkal padarit F1 par sportu. Ja vins gribetu tikai bez cinjas vinnet un neliktu visiem manit, ka kome ir negodiga pret saviem pilotiem, tad paliktu McLaren butu jau cetrkartejais cempis, bet vinam nevajag daavanu titulus kaa Shuumim..
izklausaas, ka tev kaads dziivee smagi paari nodariijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-27 07:56, pirms 15 gadiem
sobrid notiek otrie testi. pirmajos atrakie bija abi williams piloti bet sobrid atrakais pagaidam ir trulli, tacu ir viens dizegan liels parsteigums ferrari faniem ieprieksejos testos 5 atrakais heiki, sobrid otrajos testos 3 atrakais hamiltons norakstitie atkal cina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-27 09:07, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: sobrid notiek otrie testi. pirmajos atrakie bija abi williams piloti bet sobrid atrakais pagaidam ir trulli, tacu ir viens dizegan liels parsteigums ferrari faniem ieprieksejos testos 5 atrakais heiki, sobrid otrajos testos 3 atrakais hamiltons norakstitie atkal cina
Kur Tu rāvi tādu info,ka Hamiltons 3 ātrākais?? Šeit nekas tāds nav redzams sport.rtl.de: Sport.de

     [+] [-]

, 2009-03-27 09:40, pirms 15 gadiem
pavisam jocīgi jau nu būtu ja čempionam būtu piemēram 90 punkti (9 uzvaras), bet ķipa tuvākajam sekotājam piemēram 126 punkti...(8 uzvaras, 2vieta utt.) - tas piemēram, bez aprēķiniem!

     [+] [-]

, 2009-03-27 09:43, pirms 15 gadiem
Par prieku LuissH1, Hamiltons ir apaļajā 18. vietā, tieši aiz sava komandas biedra.

     [+] [-]

, 2009-03-27 09:44, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: sobrid notiek otrie testi. pirmajos atrakie bija abi williams piloti bet sobrid atrakais pagaidam ir trulli, tacu ir viens dizegan liels parsteigums ferrari faniem ieprieksejos testos 5 atrakais heiki, sobrid otrajos testos 3 atrakais hamiltons norakstitie atkal cina
http://www.formula1.com/results/season/2009/805/6600/
par agru varbūt sapriecājies...un galu galā tie taču tikai testi!

     [+] [-]

, 2009-03-27 09:58, pirms 15 gadiem
Par to stulbo punktu sistēmu- visos iepriekšējos gados(izņemot 08) par uzvarētāju tāpat kļuva tas, kuram bija visvairāk uzvaru, tātad neko nebija jāmaina. Tikai tāpēc, ka vienam vecam marasmātiķim neiepatikās pēdējā sezonas sacīkste (gan jau bija uzlicis naudiņu uz Massu), tagad jāmaina noteikumi...Kā tad LH pie tik daudz punktiem tika, braucot pa 5. vietu vai? Un īstenībā viss ir tieši otrādāk- jo vairāk vietām piešķir punktus, jo lielāka intriga. Ja 1. vietai piešķir kaut kādu ārkārtēju nozīmi, intriga saglabājas tikai pie nosacījuma, ka formulas ir visiem vienādas. Bet nu no f1 gribēt sportiskos principus, protams, ir naivi. Šovs...