Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Brauns: ''Batons par 99% paliek ''BrawnGP''''

Brauns: ''Batons par 99% paliek ''BrawnGP''''
Ross Brauns
Foto: AFP

F-1 komandas ''BrawnGP'' vadītājs Ross Brauns apgalvojis, ka komandas līdzšinējais pilots un šīs sezonas čempions, Džensons Batons, paliks komandā arī turpmāk. Iepriekš bija izskanējušas baumas, ka Batons tomēr varētu pamest ''BrawnGP''.

Zināms, ka ''BrawnGP'' pilots Džensons Batons, kurš kļuvis par šīs sezonas čempionu jau pirms pēdējā posma Abu Dabi, šobrīd uzsācis pārrunas ar ''BrawnGP'' par jauna līguma noslēgšanu. Lielākās domstarpības līdz šim ir radušās par to, cik liela varētu būt samaksa jaunajā sezonā Batonam. Vienu brīdi izskanēja arī ziņas, ka Batons varētu pāriet uz ''McLaren'', bet tās izrādījās tikai baumas.

Komandas vadītājs Ross Brauns gan apgalvoja, ka par 99% Batons paliek ''BrawnGP'' arī turpmāk: ''Džensons noteikti ir lielisks braucējs un nebūtu izbrīnīts, ja pēc šīs sezonas viņam piedāvātu vairākas komandas kādu pilota vietu. Mēs gan vēlamies, lai viņš paliktu pie mums un domāju, ka spēsim vienoties. Protams, ka esošais kontrakts nav tāds, kādam būtu jābūt pasaules čempionam. Mēs strādājam un runājam ar Batonu, piedāvājot tādu summu, kādu varam atļauties, pārrunājot arī viņa vēlmes. Godīgi sakot, ir diezgan grūti tagad doties uz Abū Dabi, jo vēlamies labi nostartēt arī tur. Mums ir lieliskas attiecības un varu tikai pateikties viņam par milzīgu darbu, kuru viņš šajā sezonā ir paveicis.''

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-25 16:57, pirms 15 gadiem
un tomer 1 % pastav
, 2009-10-25 17:14, pirms 15 gadiem
zidlers rakstīja: un tomer 1 % pastav
1%vienmeer pastaav
, 2009-10-25 17:25, pirms 15 gadiem
žēl, gribētu redzēt kā šis ar Makos brauktu!!
, 2009-10-25 17:34, pirms 15 gadiem
Lai nākamgad mēģina aizstāvēt titulu tieši Brawn. Domāju, ka Brawn nākamsezon vairs nespēs sasniegt tādu pārsvaru kā šogad sezonas 1.pusē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-25 20:17, pirms 15 gadiem
nemaz nebrīnītos ja tie 99% beigās saruktu līdz 0%
, 2009-10-25 22:01, pirms 15 gadiem
kam vēl viņš būtu ajadzīgs, kā tikai Brauniem? Laikam Džensons to saprata un cenu nolaida
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.