Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Moslijs redz Todu kā nākamo FIA prezidentu

Moslijs redz Todu kā nākamo FIA prezidentu
Žans Tods ar sievu
Foto:

Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents Makss Moslijs neizslēdz iespēju, ka pēc viņa pilnvaru beigām šī gada oktobrī jaunā prezidenta amatam kandidās bijušais "Ferrari" komandas ilggadējais vadītājs Žans Tods.

"To mēs vēl redzēsim, vai jaunais prezidents komandām patiks labāk nekā es," pēc vienošanās panākšanas ar F-1 Komandu Asociāciju (FOTA) teica Moslijs. Viņš uzskata, ka tikai darījis savu darbu un visticamāk, nākamais prezidents būs ar tikpat autoratīvu vadības stilu.

Kā Moslija aizvietotājs tiek minēts Monako Automobiļu kluba prezidents un FIA Senāta prezidents Mihels Boeri, taču Moslijs apšauba Boeri kandidatūru. "Nespēju iedomāties, ka Boeri būtu ieinteresēts šajā amatā. Viņš ir pārāk vecs."

Pašreizējais FIA viceprezidents Hermans Tomčuks pats noliedzis šādu iespēju kandidēt, un kā vēl viens pretendents tiek minēts Tods, kurš masu medijos minēts kā piemērotākais Moslija aizvietotājs un par kura plāniem ticis runāts vairākus gadus. Taču pastāv bažas, ka viņa ciešā un ilgstošā sadarbība ar "Ferrari" varētu kaitēt viņa objektivitātei un neitralitātei.

"Es neizslēgtu tādu iespējamību, ka Tods kandidēs," teica Moslijs. "Ja pieteiksies vairāk par vienu pretendentu, tieši Todam es došu savu rekomendāciju."

Izmantotie resursi:
formula1.net
crash.net

Slēpts komentārs: a123

 +11 [+] [-]

, 2009-06-25 13:30, pirms 15 gadiem
Vai Moslijam kāds smadzenes pārstādījis!?Pēdējās dienas gudras lietas nāk no viņa mutes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 13:34, pirms 15 gadiem
nu tad gan buus taada VIENLIIDZIIBA ka turies

  +4 [+] [-]

, 2009-06-25 13:45, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: nu tad gan buus taada VIENLIIDZIIBA ka turies
tu jau arī solījies kandidēt!

     [+] [-]

, 2009-06-25 13:48, pirms 15 gadiem
nu tas gan nebutu labi, cik godigi ir likt prezidenta amata cilveku kurs jau 17 gadus ir saistits ar vienu no F1 komandam(turklat ne ar vienu citu F1 komandu pat nav bijis saistits, butiba vins visu savu F1 karjeru ir pavadijis tikai ferrari puse). cik objektivs vins spetu but pret citam komandam? tods ferrari aizstaves ka pasa bernu un tas nebutu godigi. turklat zinot ka vins vadija ferrari komandu...
drizak domaju ka moslijs tagad laiz mulki lai pabiedetu F1 sabiedribu, jo tods tiesam varetu but tikpat riebigs F1 vaditajs ka pats moslijs.
turklat FIA prezidentam butu jabut zinosam netikai F1, bet visas autosporta nozares un cempionatos, jo FIA nesakas un nebeidzas tikai ar F1. tods ir stradajis ari rallija, bet vienalga ari ar to butu par maz. autosporta un ari pasa FIA loti lielu lomu spele salonautomobilu cempionati. domaju ka visdrizak vaditajs bus kads no FIA ieksienes kurs parzin F1 ralliju, un salonautomobilu cempionatus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-25 13:59, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Kas zin,kas zin.
Sanāks visādi Āfrikas automobīļu federāciju locekļi, un par smuku naudu kukulī ievēlēs velns viņu zin ko.
Nakamajam FIA prezidentam (lai kas tas arī nebūtu) vispirms ir jāmāk labi taisīt naudu, kā to šobrīd dara Maks.
Tas ir ļoti svarīgs moments šajos autosporta ne tos labākos laikos.
FIA prezidentu ievel loti daudzi cilveki balsojot nevis viens cilveks. ja notiek balsona uzvaretu tomer tas cilveks kurs spetu noturet visus FIA paklautiba esosos cempionatus nevis spetu uztaisit lielu naudu ar vienu cempionatu bet uz grunti nolaistu parejos. tadam merkim ka pelnit naudu ir domats eklstons.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 14:01, pirms 15 gadiem
Pašlaik galīgi nav jēgas uzvilkties, jo līdz oktobrim ir 4 mēneši, kuru laika mēs vēl ne to piedzīvosim. Tods manuprāt nav tas cilvēks, kurš vienlīdz labi pārzinātu visus čempionātus, bet īsta kandidatūra man nešaujas prātā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 14:10, pirms 15 gadiem
"Nespēju iedomāties, ka Boeri būtu ieinteresēts šajā amatā. Viņš ir pārāk vecs."
Neslikti

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 14:11, pirms 15 gadiem
Francijas premjerministrs Fijons pērn pēc pletnes skandāla solījās kandidēt uz FIA prezidenta krēslu.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 14:12, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: FIA prezidentu ievel loti daudzi cilveki balsojot nevis viens cilveks. ja notiek balsona uzvaretu tomer tas cilveks kurs spetu noturet visus FIA paklautiba esosos cempionatus nevis spetu uztaisit lielu naudu ar vienu cempionatu bet uz grunti nolaistu parejos. tadam merkim ka pelnit naudu ir domats eklstons.
It kā var piekrist, tomēr FIA kā organizācijai funkcijas nav naudas pelnīšana, bet gan seriālu darbības koordinēšana, noteikumu izstrāde, to ievērošanas uzraudzība, strīdus izšķiršana un sankciju piemērošana utt. Seriālu finanses būtu to rīkotāju kompetencē, un tas vai seriāls aiziet uz grunti vai pelna lielu naudu, nevajadzētu būt FIA saistošs. Protams FIA kā organizācijas finansējums būtu atkarīgs no dalības maksām, no kurām vajadzības gadījumā varētu sniegt kādu atbalstu kam tas nepieciešams.
Tādam būtu jābūt FIA, bet ja tur esošie cilvēki uzskata ka tā ir pelnoša organizācija, tad kaut kas nav kārtībā.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-25 14:13, pirms 15 gadiem
a123 rakstīja: Būtu labi, ja nākošais FIA vadītājs nebūtu no F1 vides.
Moslijs ir viens no March dibinātājiem. Viņš pameta F1 1982. gadā, kad beidzās FISA-FOCA karš un atgriezās 1986. gadā, lai strādātu FISA.

     [+] [-]

, 2009-06-25 14:14, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Jā, ievel viņu nacionālo automobīļu federāciju prezidenti, bet ar kādām intrigām parasti ievēl šadus starptautisko sporta federāciju prezidentus nevienam nav noslēpums. Uzpirkšana un visādas citas lietas iet uz nebēdu.
Nekad nebūs tā ka visiem būs labi.
ja, bet tas ir loti nopietns amats, nu uzpirks vinus, ieveles kautakdu cukcu un velak sis jaunais prezidents visu salaidis griste un uzpirktajiem veletajiem gar degunu ies diezgan papravas naudas sumas. nevienam nav izdevigi ievelet prezidentu kurs nejedz vadit tik nopietnu organizaciju ka FIA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-26 00:26, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: tu jau arī solījies kandidēt!
taa arii buus

     [+] [-]

, 2009-06-28 01:11, pirms 15 gadiem
nebūtu slikti, čalis labs. vienīgi, vai Todam to vajag. viņš ir iekārtojies labā vietā, nedomāju, ka uz vecumu viņam vajag kkādu pirmo formulu.