Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault": "Ir grūti, ja tavs sadarbības partneris melo"

"Renault": "Ir grūti, ja tavs sadarbības partneris melo"
Daniels Rikjardo
Foto: SIPA/Scanpix

Jaunā F1 sezona sākusies ar vairākiem interesantiem notikumiem gan trasē, gan ārpus tās. "Red Bull" komandas neveiksme pirmajā posmā radījusi saspīlējumu attiecībās ar komandas motoru piegādātāju "Renault", un franču rūpnīca nepaliek atbildi parādā "Red Bull" pārmetumiem.

F1 jaunās sezonas pirmais posms noslēdzās ar "Mercedes" dubultuzvaru, tikmēr "Red Bull" Austrālijā piedzīvoja neveiksmi. Līdz startam tika vienīgi Daniels Rikjardo (Daniils Kvjats motora problēmu dēļ nepiedalījās), kurš izcīnīja sesto vietu, uzvarētājam Luisam Hamiltonam zaudējot vienu apli. Pēc Austrālijas "Red Bull" kritika tika daudziem, bet visvairāk pārmetumu saņēma komandas motoru piegādātājs "Renault".

"Renault", kas piegādā motorus divām F1 komandām (otra ir "Toro Rosso"), saņēma pamatīgu kritiku no "Red Bull" vadītāja Kristiāna Hornera un komandas dizainera Adriana Ņūvija. "Red Bull" amatpersonas norādīja, ka ar "Renault" ir ārkārtīgi sarežģīti sadarboties, un franču rūpnīca nestrādā tik kvalitatīvi, kā būtu nepieciešams.

"Renault" gan ir citās domās, norādot, ka "Red Bull" neatklāj visu patiesību. "Ir grūti, ja tev ir sadarbības partneri, kuri melo. Adrians ir apburošs cilvēks un izcils inženieris, taču savu dzīvi ir pavadījis, kritizējot savu komandu motoru piegādātājus. Viņš ir par vecu, lai mainītos," sacīja "Renault" sporta nodaļas vadītājs Sirils Abitbuls.

"Austrālijā noteikta nebija viegla nedēļas nogale, un sniegums neatbilda ne "Renault", ne mūsu klientu cerībām. Mums jāstrādā kopā, lai saprastu problēmu cēloņus – gan motorā, gan šasijās. Mūsu dati liecina, ka zaudēto apli vienādā mērā veidoja gan dzinēja jauda, gan šasijas uzbūve. Līdz ar to skaidrs, ka ir jāuzlabo mašīnas kopējais sniegums," skaidroja Abitbuls. Nākamais F1 posms notiks 29. martā (Malaizijā).

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2015-03-25 17:13, pirms 10 gadiem
So problemu var risinat lauzot ligumu un veidojot savu komandu, lai nakosgad Red Bull nem Ferrari motorus vai klape ciet savu boditi. Tagad te to bumbu meta viens uz otru, gan jau abas puses nav bez vainas.

     [+] [-]

, 2015-03-25 17:23, pirms 10 gadiem
es domaju mosk vajadzetu vinjiem meklet kadu kas ir ar mieru vinjiem unikalus moorus taisit.. bet pa lielam cikstesana neko nemainis waig pasiem kko darit

     [+] [-]

, 2015-03-25 19:25, pirms 10 gadiem
un kas būtu ja Merecedes dotu viņiem motorus un vienalga zaudētu gandrīz pa apli no līdera ;D

     [+] [-]

, 2015-03-25 20:29, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: So problemu var risinat lauzot ligumu un veidojot savu komandu, lai nakosgad Red Bull nem Ferrari motorus vai klape ciet savu boditi. Tagad te to bumbu meta viens uz otru, gan jau abas puses nav bez vainas.
Situācija tiešām komiska, sezona pat īsti vēl nav sākusies, bet kašķis jau rit pilnā sparā. Abas puses jau apvainojušās un runā par neizbēgamo šķiršanos, bet sezonas gaitā motoru piegādātāju nenomainīsi.
Turklāt Red Bull jau nav arī īsti pie kā iet, Merši motorus nedos, Ferrari arī droši vien nē. Red Bull ar jēdzīgu dībeli pakaļgalā abām šīm komandām būs ļoti nopietns konkurents.
Vēl it kā ir Honda, bet cik dzirdēts, japāņi neplānojot apgādāt vēl kādu bez Mclaren.
Ka tik nesanāk saukt palīgā mūžīgo caurumu lāpītāju Coswort

     [+] [-]

, 2015-03-25 20:40, pirms 10 gadiem
Honda nems vel klientus kad motors bus savests kartiba, tagad jau tapat neviens vinus neriskes nemt, Coswort nemaz nav sacis so hibrida dzineja izstradi, esot parak darga. Kapec gan ne Ferrari, viniem jau bija ilgstosa sadarbiba ar Toro Rosso, tapec nedomaju ka butu kads skerslis un vini ari gribetu sev kadu specigaku komandu, jo Sauber vai Manor nekad necinisies par titulu. Merecedes jau 100% atkrit, vismaz tik ilgi kamer komanda sauksies Red Bull.