Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kulthards pirmajos posmos būs "Red Bull" testu pilots

Kulthards pirmajos posmos būs  "Red Bull" testu pilots
Deivids Kulthards
Foto: AFP

Bijušais Pirmās formulas komandas "Red Bull" pilots Deivids Kulthards, kurš paziņoja, ka beidz F-1 pilota karjeru, pirmajos posmos būs "Red Bull" komandas testu pilots.

Kulthards, kurš savas karjeras laikā ir uzvarējis 13 posmos, savu pēdējo posmu aizvadīja Brazīlijā, kur jau pašā sākumā bija spiests izstāties. Arī kopumā 2008.gada sezona skotu braucējam bija pagalam neveiksmīga – astoņi punkti un 16. vieta.

Kultharda vietu ieņēma jaunais un talantīgais vācietis Sebastiens Fetels. Sākotnēji "Red Bull" cerēja, ka testu pilotu loma pienāksies Brendonam Hartlijam no Jaunzēlandes, taču pilots vēl nav ieguvis superlicenci, tādejādi viņš nepieciešamības gadījumā nevarēs aizstāt savus komandas biedrus. Līdz ar to uz pirmajiem diviem tālajiem posmiem Austrālijā un Malaizijā Hartlijs nedosies, bet viņa vietā būs Kulthards, kurš nepieciešamības gadījumā aizstās Fetelu vai Marku Vēberu.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-03-25 19:14, pirms 15 gadiem
Palīdzēs ar savu pieredzi.