Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens: "Tā bija mana vaina"

Raikonens: "Tā bija mana vaina"
Kimi Raikonens
Foto: AFP

Pēc šodien piedzīvotā incidenta pitstopā un sekojošās izstāšanās savu vainu notikušajā atzīst "Ferrari" pilots Kimi Raikonens. Atgādināsim, ka Raikonens pārāk ātri centās atstāt boksus, rezultātā aizķerot vienu no mehāniķiem, kurš nonāca slimnīcā.

"Šeit nav daudz ko stāstīt: es pārāk ātri pametu boksus. Tā bija mana vaina un nelaimīgā kārtā es aizķēru mehāniķi, kurš uzpildīja degvielu," par notikumiem boksu apmeklējuma laikā stāsta Raikonens.

Viņš arī atzīst, ka nav jutis nekādas izmaiņas dzinēja darbībā, līdz tas pēkšņi sabojājies: "Mums jāizmeklē, kas īsti notika - varbūt tas ir kas līdzīgs tam, kas Ungārijā notika ar Felipes formulu."

Soms nemet plinti krūmos arī runājot par situāciju čempionāta kopvērtējumā, lai gan viņš no līdera Luisa Hamiltona atpaliek jau 13 punktu. "Šī man nebija veiksmīga nedēļas nogale, bet tā nav pirmā reize. Čempionāta kopvērtējumā nu esam mazliet nepatīkamā situācijā, bet, ja pareizi noteiksim prioritātes, varēsim pacīnīties par titulu. Nepieciešams sakārtot lietas un mēģināt vēlreiz."

"Mums ir nelielas problēmas ar kvalifikāciju, bet mēs darīsim visu nākamajos posmos. Līdzīga situācija bija pagājušogad, ceru, ka atradīsim risinājumu un nonāksim tur, kur mums jābūt," nobeidz Raikonens.

Izmantotie resursi:
autosport.com