Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Ralfs Šūmahers: "Cik ilgi "Red Bull" skatīsies uz Peresu un neko nedarīs?"

Juris Grīns
Juris Grīns

Ralfs Šūmahers: "Cik ilgi "Red Bull" skatīsies uz Peresu un neko nedarīs?"
Foto: Motorsport.com

Bijušais F1 pilots Ralfs Šūmahers, pēc iepriekšējā posmā Ungārijā redzētā, uzskata, ka "Red Bull" komandai nevajadzētu kavēties nomainīts Serhio Peresu ar citu pilotu. Kvalifikācijā meksikānis avarēja un startēja vien no 16. pozīcijas, lai gan sacensības viņam izvērsās krietni labākas un izdevās pacelties līdz septītajai vietai finišā.

"Es nezinu, cik ilgi vēl "Red Bull" turpinās noskatīties un neko nedarīs," televīzijas kanālā "Sky Deutschland" pēc kvalifikācijas sacīja Šūmahers. "Nedomāju, ka tam vēl ir gāja jēga, un Peress to pats labi zina. Tagad viņš atkal startēs no aizmugures. Zaudējumi, ko tas nodara, par tiem pat nerunāsim. "Red Bull" ir pieejami tik daudzi piloti. Tam ir jābeidzas! Serhio vajadzētu atbrīvot no ciešanām. Man žēl par to. Viņam personīgi tā ir katastrofa."

Pēc neoficiālām aplēsēm, Peresa avārija Hungaroringā naudas izteiksmē radījusi vairāk nekā pusmiljonu eiro lielus zaudējumus. Tāpat "McLaren" komanda arvien vairāk pietuvojas "Red Bull" Konstruktoru kausa kopvērtējumā.

To, ka šādi turpināties nevar, licis saprast arī "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners. Pēdējos sešos posmos meksikānis guvis tikai 15 punktus.

Jautāts, vai viņš ir pacietīgs cilvēks, ņemot vērā, ka viens no pilotiem rāda tik sliktu sniegumu, Horners atzina: "Jā, domāju, ka esmu to nodemonstrējis. Šī avārija bija pēdējā lieta, ko viņam vai komandai vajadzēja."

Tikmēr, komentējot iespējamo Peresa nomaiņu, Horners teica: "Šādas diskusijas notiks komandas iekšienē, nevis ar mediju starpniecību. Bet tas ir skaidrs, ka mēs nevaram būs vienkājaini."

"Red Bull" pilotu programmas vadītājs Helmuts Marko pēc avārijas sacīja, ka ar Peresu būs nopietna saruna par viņa nākotni. Tā notiks pēc nākamā posma Beļģijā, pirms vasaras atvaļinājumu perioda.

"Pagaidīsim līdz nākamajai sacīkstei un tad kopā apsēdīsimies, lai saprastu, ko darīsim tālāk. Lēmumu pieņemsim tad," viņš teica.

Uz Peresa vietu pretendē trīs piloti. Tie ir pašreizējie RB vienības braucēji Juki Cunoda un Daniels Rikjardo, kā arī "Red Bull" rezervists Liams Lavsons. Nesen Lavsons piedalījās "Red Bull" filmēšanās dienā, izmēģinot šī gada F1 mašīnu un bija vien dažas desmitdaļas lēnāks par Maksu Verstapenu.

"Lavsons ne vien piedalījās šajos testos, bet arī daudz laika pavadījis simulatorā," sacīja Marko. "Ja mums ir nepieciešami kandidāti, tad viņš pavisam noteikti ir kandidāts."

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

  +1 [+] [-]

, 2024-07-24 20:42, pirms 2 mēnešiem
sēdi skapī un nemuldi.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-24 21:51, pirms 2 mēnešiem
Ralfam ar vajadzēja nepilnus 50 gadus, lai saprastu, ka interesē darbs šokolādes cehā.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-24 22:38, pirms 2 mēnešiem
Par čali 30 gados 10 raksti max, pateica ka zilītis, nu katrs viedoklis svarīgs , jāraksta ik dienu

  -2 [+] [-]

, 2024-07-24 23:48, pirms 2 mēnešiem
...domāju Ralfs savu misiju ir izdarījis, pēcnācējs ir... tālāk, kaut plūdi, taču viņa viedoklis sfērā, ko pārvalda, ir vērā ņemams.... bet tie kas redz tikai oriententerāciju, nekur īsti dzīvē tā arī neaiztenterēs....

     [+] [-]

, 2024-07-25 11:37, pirms 2 mēnešiem
harcis1010 rakstīja: ...domāju Ralfs savu misiju ir izdarījis, pēcnācējs ir... tālāk, kaut plūdi, taču viņa viedoklis sfērā, ko pārvalda, ir vērā ņemams.... bet tie kas redz tikai oriententerāciju, nekur īsti dzīvē tā arī neaiztenterēs....
citādi orientētie ir cilvēces strupceļš. tie pēcnācējus nerada

  +1 [+] [-]

, 2024-07-25 12:41, pirms 2 mēnešiem
pūce rakstīja: citādi orientētie ir cilvēces strupceļš. tie pēcnācējus nerada
Varbūt tādiem kā tev būtu jāpaliek strupceļā. Cik ātri F1 jomas eksperts un ilgadējs speciālists kļūst par stulbeni kas neko nesaprot, pateica skaļi savu orientāciju un priekš homofobiem kļuva par kādu kurš neko nesaprot. Izcila loģika, tā turpiniet, noteikti pasaulei esiet noderīgāki.

     [+] [-]

, 2024-07-25 17:09, pirms mēneša
hewlet rakstīja: Varbūt tādiem kā tev būtu jāpaliek strupceļā. Cik ātri F1 jomas eksperts un ilgadējs speciālists kļūst par stulbeni kas neko nesaprot, pateica skaļi savu orientāciju un priekš homofobiem kļuva par kādu kurš neko nesaprot. Izcila loģika, tā turpiniet, noteikti pasaulei esiet noderīgāki.
Visus zilveidīgos vajadzētu aizsūtit uz kādu salu, lai tur ņemās savā sulā un taisa gājienus ar orangutāniem un citām džungļu radībām!