Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Tagad mērķis ir kāpt uz pjedestāla visos posmos"

Juris Grīns
Juris Grīns

Peress: "Tagad mērķis ir kāpt uz pjedestāla visos posmos"
Makss Verstapens un Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Ungārijas GP uzvarētājs Makss Verstapens atzinis, ka sacīkste viņam padevusies perfekta, jau sākot ar startu. Otrās vietas ieguvējs Lando Noriss tikmēr slavē "McLaren" piedzīvoto progresu pēdējās sacīkstēs un priecājas, ka nelabvēļiem izdevies parādīt komandas reālo spēku. Serhio Peress, kurš startēja devītais, bet finišēja trešais, tikmēr par mērķi izvirzījis pjedestālu gūšanu visos atlikušajos 11 posmos šajā F1 sezonā.

Makss Verstapens ("Red Bull"): "Šī bija perfekta diena. Viss sākās jau startā, kur izdevās labi paātrināties. Tiklīdz atlaidu sajūgu, jutu, ka riteņi neizspolēja, kā tas bija Silverstonā. Zināju, ka pirmajā līkumā būšu iekšmalā un tā būs mana izdevība. Bremzēju diezgan vēlu, bet pēc tam otrajā līkumā jau biju priekšā un varēju sākt lēnām audzēt pārsvaru. Šonedēļ bijām izmantojuši dažādus regulējumus un tie nekad īsti nedarbojās kvalifikācijas režīmā. Viena apļa ietvaros riepas nestrādāja, bet sacīkstē viss uzkarst un tā jābrauc ilgu periodu. Tam vajadzīgs pavisam cits balansējums. Ja vēl sestdien mašīnai bija slikta pagriežamība, siltākos apstākļos viss mainījās un sacīkstē jau balansējums bija labs. Šī bija viena no tām dienām, kas varējām uzlikt jebkuras riepas un būt ātri. Arī ar mīkstāko sastāvu sacīkstes beigās viss būtu bijis kārtībā."

Lando Noriss ("McLaren"): "Šī nebija no vieglajām sacīkstēm, sevišķi beigās, kad Serhio ķēra mani rokā, bet viņam nebija pietiekama tempa, lai to paveiktu. Sākumā nācās diezgan daudz pacīnīties. Pirmā līkuma burzmā mazliet zaudēju, bet iegūts vēl viens pjedestāls komandai, tas ir apbrīnojami. Uzvarēt pagaidām varam tikai tad, ja Makss izstājas vai notiek kas tāds. Tad varbūt. Citādi viņi ir pārāk ātri, ja vien netiek pieļautas kļūdas vai nenotiek kaut kas tamlīdzīgs. Šajā momentā esam priecīgi par pašu sasniegto progresu, ņemot vērā, kur atradāmies vēl pirms četriem vai pieciem posmiem, kad dažkārt bija grūti pārvarēt pat pirmo kvalifikācijas kārtu. Tagad cīnāmies par pirmajām starta vietām un pjedestāliem. Šobrīd priecāsimies par to, bet mūsu iespējas uzvarēt būs vēlāk. Sezonas sākumā saņēmām daudz pārmetumus, ka savu darbu nedarām gana labi, bet prieks, ka pierādījām - šiem cilvēkiem nebija taisnība."

Serhio Peress ("Red Bull"): "Biju tuvu otrajai vietai, bet, diemžēl, bija jātiek garām daudziem atpalicējiem. Pēdējos apļos ārpus ideālās trajektorijas trase bija neiedomājami netīra, kā dēļ atpalicēju apdzīšanas laikā tiku pie netīrām riepām un pazaudēju vairākas sekundes. Beigās atguvu ātrumu, bet bija par vēlu. Kopumā no komandas puses bija lieliska stratēģija un izdevās teicams rezultāts. No šī brīža līdz sezonas beigām mans mērķis ir būt uz pjedestāla katrā posmā."

Sacīkstes video apskats: https://www.youtube.com/watch?v=ZAN...

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

  +1 [+] [-]

, 2023-07-25 11:03, pirms 11 mēnešiem
Ar tādu mašīnu viņam katrā posmā būu jāfinišē otrajā vietā.
Patreiz neticu, ka Peress spēs saglabāt vietu Red Bull uz nākamo sezonu. Visticamāk, ka Red Bull šobrīd skatīsies, kā iet Rikiardo un ja sniegums būs apmierinošs, tad Daniels varētu atgriezties pie Makša sāniem.
Tad jautājums, ko darīs Peress? Neizslēdzu varbūtību, ka tās ir karjeras beigas
Vai Čeko būs vajadzīgs kādai lejasgala komandai? Alfa Romeo, Williams, HAAS?

     [+] [-]

, 2023-07-26 18:33, pirms 11 mēnešiem
He he.... šīs ir 7dienas intervijas.... un nonāk tās šeit 2dienā... wakey wakey.

Vai tik nebija tā, ka Perezs bija tuvāk 4. vietai kā 2.