Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Alguersuari: "Man neinteresē, ko par mani runā citi"

Alguersuari: "Man neinteresē, ko par mani runā citi"
Haime Alguersuari
Foto: AFP

Šodien Ungārijā tika aizvadīti pirmie divi brīvie treniņbraucieni, kuros dominēja ''McLaren''. Šajos treniņos debiju piedzīvoja ''Toro Rosso'' pilots Haims Alguersuari, kurš abos braucienos viņš palika pēdējais. Pēc treniņiem pilots atzina, ka viņam neinteresē, ko par viņu domā citi.

Jau rakstījām, ka pirmajos treniņos ātrākais bija 'McLaren'' pilots Heiki Kovalainens, bet otrajos ātrākais jau bija Hamiltons. "Pirmkārt, man neinteresē, ko par mani runā citi," pēc treniņiem saka debitants Alguersuari. "Otrkārt, es pildu savu mērķi. Šodien nepieļāvu nevienu kļūdu, tāpēc ceru, ka gan kvalifikācijā, gan sacīkstēs man ies tikpat labi. Apļu laiks tagad nav tik svarīgs. Nejūtu, ka būtu bīstams apkārtējiem pilotiem."

"Lepojos par šīs dienas sniegumu. Tas mani tikai motivēs vairāk, jo esmu vairāk iepazinis formulu un trasi. Ar nepacietību gaidu sacīkstes, un tad jau redzēsim kā man ies. Šodien veicu gana daudz apļu un nepieļāvu kļūdas. Otrajos treniņos varēju būt ātrāks, taču man nebija izdevības veikt lidojošo apli ar mazāku degvielas daudzumu un ar super mīkstajām riepām. Esmu stabils un formulā jūtos lieliski. Tas ir svarīgi. Vēl vajag piestrādāt ātrajos līkumos, jo tur vēl neesmu drošs."

Izmantotie resursi:
autosport.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-24 22:13, pirms 15 gadiem
Esmu stabils un formulā jūtos lieliski. Tas ir svarīgi. Vēl vajag piestrādāt ātrajos līkumos, jo tur vēl neesmu drošs."
diezgan pretrunigi

nu lai jau dzekam veicas, ne katram sada iespeja no zila gaisa...
, 2009-07-24 22:13, pirms 15 gadiem
Pareizi. Visa uzmanība jāvelta sacīkstēm, jāiepazīst formula. Nav laika domāt par blakuslietām.
, 2009-07-24 22:30, pirms 15 gadiem
vajag jau ari ieklausities pieredzes bagatakos dzekos...
tada attieksme parada...pēdējaais...karstās asinis laikam...
patik jau laikam ar mutīti braukt vairak...
, 2009-07-24 23:15, pirms 15 gadiem
iedomīgais vepris
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-25 06:09, pirms 15 gadiem
nu nezinu. man liekas, ka TOP pilotiem vienkārši arī mazliet skauž, ka 18-gadnieks līdz F1 aizkūlies, šiem ceļš mazliet smagāks bijis. Lai rāda, ko prot...
Flavio Briatore. Foto: Motorsport.com

Briatore gatavojas atgriezties "Alpine" komandā

Francijas un Itālijas mediji vēsta, ka "Alpine" komandā gatavojas atgriezties Flavio Briatore, kurš savulaik bija tās vadītājs.
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.