Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eriks Buljē ir kļuvis par "McLaren" komandas vadītāju

Juris Grīns
Juris Grīns

Eriks Buljē ir kļuvis par "McLaren" komandas vadītāju
Eriks Buljē
Foto: SIPA/Scanpix

Lai gan oficiāli šāds apzīmējums "komandas vadītājs" netika lietots, kad Eriks Buljē pievienojās "McLaren", tieši viņš uzskatāms par šīs komandas faktisko vadītāju, norādījis pats francūzis.

Līdzšinējais F1 komandas "Lotus" vadītājs darbu "McLaren" uzsāka pirms divām nedēļām un viņa oficiālais amata nosaukums skan "sacīkšu direktors". "McLaren" galvenais boss Rons Deniss nesen norādīja, ka 40 gadus vecais Buljē strādās kopā ar Džonatanu Nīlu un dažiem citiem vadošajiem komandas darbiniekiem.

Šonedēļ Bahreinā notikušajos F1 testos Buljē pirmo reizi bija redzams oficiālajā "McLaren" apģērbā. Tā kā līdzšinējais izpilddirektors Martins Vitmāršs darbu komandā visticamāk neturpinās, Buljē norāda, ka tieši viņš faktiski ir "McLaren" F1 komandas vadītājs. Tiesa, Buljē arī paskaidro, ka mūsdienās tāds jēdziens kā "komandas vadītājs" faktiski vairs neeksistē.

"Jā, man pavisam noteikti ir jāpilda komandas vadītāja pienākumi trasē," intervijā britu "Sky" izteicies Buljē. "Savukārt ārpus trases mans galvenais uzdevums ir gādāt par komandas sniegumu kopumā. Laiki ir mainījušies, gājuši uz priekšu un šobrīd viens vienīgs vadītājs nevar būs atbildīgs par pilnīgi visu. Manuprāt, komandas mūsdienās kļūst arvien lielākas un tādēļ atbildība ir jāsadala, lai sasniegtu iespējami labāku rezultātu."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-02-24 11:19, pirms 11 gadiem
Mclaren piesakās uz titulu. Lielisks komandas vadītājs un pilots, kurš jaunajos noteikumos jutīsies kā zivs ūdenī. Varbūt ne pats ātrākais, bet gudrākais un attapīgākais noteikti.

     [+] [-]

, 2014-02-24 22:32, pirms 11 gadiem
A es nesaprotu kursh tagad vada Lotus, tās īpašnieks, vai jau atrast jauns vadītājs?