Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Tods: ''Visiem būs jāsasniedz vienādi mērķi"

Tods: ''Visiem būs jāsasniedz vienādi mērķi"
Žans Tods saņem apsveikumus
Foto: Scanpix Sweden

Pēc tam, kad par jauno Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidentu tika ievēlēts francūzis Žans Tods, kurš vislabāk pazīstams kā bijušais F-1 komandas "Ferrari" boss, viņš sniedza preses konferenci.

63 gadus vecais Tods FIA prezidenta amatā nomainīs Maksu Mosliju, kļuva zināms šodien Parīzē notikušajā balsojumā. Uzvara Todam gana pārliecinoša - 135 balsis, kamēr konkurents cīņā par amatu Ari Vatanens saņēma vien 49 balsis.

"Man patīk kustība. Man patīk darīt lietas, kuras virzās uz priekšu. Prieks, ka ir tik daudz valstis, kuras izvēlējās manu kandidatūru, taču darbs vēl tikai sāksies. Vēlēšanu diena ir beigusies, tāpēc tagad visiem būs jāsasniedz vienādi mērķi. Arī tiem, kuri neatbalstīja mani, jo durvis vaļā būs ikvienam."

"Vēlos nozīmēt komisāru, jo negrasos darboties F-1 kā pirmā persona. Negribu nepietiekami novērtēt problēmas, taču veiksme manas karjeras laikā man ir palīdzējusi savā komandā izvēlēties pareizos cilvēkus."

Runājot par Mihaelu Šūmaheru, Tods saka: "Viņš ir kā dēls. Viņam vienmēr būs un ir vieta blakus man."

Tāpat ar balsojuma rezultātiem bija apmierināts nu jau bijušais FIA prezidents Makss Moslijs. "Esmu apmierināts ar balsojuma rezultātiem," saka Moslijs. "Tods ir ļoti spējīgs un godīgs. Mēs nevarējām vēlēties labāku kandidatūru par viņu."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2009-10-23 21:36, pirms 15 gadiem
Kāpēc Borats nekandindē ?

  -2 [+] [-]

, 2009-10-23 21:36, pirms 15 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-24 10:57, pirms 15 gadiem
Moslijs spriež par godīgumu!? LOL Man patīk! Savukārt tas Toda uzstādījums, ka visiem būs jāsasniedz vienādi mērķi, izklausās pavisam bezjēdzīgi. Bet tāda jau ir visu šo 'elitāro' veidojumu (federāciju, padomju, kopienu ...) kopīgā pazīme - liela apjoma tukšmuldība bez saprotama satura un jēgas.