Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens: "Par nākamo sezonu neuztraucos - kas notiks, tas notiks"

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonens: "Par nākamo sezonu neuztraucos - kas notiks, tas notiks"
Kimi Raikonens
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Somu F1 pilots Kimi Raikonens atzīst, ka ir gatavs pieņemt atraidījumu no "Ferrari" komandas un, ja tā nevēlēsies turpināt sadarbību, viņš būs gatavs beigt šo savas karjeras posmu.

2007. gada F1 čempions šovasar ir apspriestākais objekts pilotu tirgū. Jau šobrīd izskanējusi informācija, ka "Ferrari" izvēlēsies nepagarināt saistības ar Raikonenu un arī pats sportists lieliski apzinās, ka tā var notikt.

"Es atdošu sevi visu šim darbam, taču, ja ar to nebūs pietiekami, tad nebūs," intervijā ESPN stāsta Kimi Raikonens. "Mēs neesam pārāk tālu no tā, lai būtu pilnībā apmierināti ar rezultātiem sacīkstēs, tomēr ar to mums, protams, nepietiek."

Raikonens šogad tikai reizi kāpis uz pjedestāla, kad guva otro vietu Bahreinā, divreiz izstājies, bet pārējos sešos posmos punktos tomēr iekļuvis. Viņa pārinieks Sebastians Fetels punktus guvis visos deviņos šī gada F1 posmos, uz pjedestāla kāpjot sešas reizes, tostarp vienu reizi pat uzvarot.

Lai gan Fetels kopvērtējumā ir trešais, bet Raikonens piektais, kamēr "Ferrari" ieņem otro vietu Konstruktoru kausā, īpaši izceļas abu pilotu gūto punktu daudzums. Kamēr Fetels izcīnījis jau 135 punktus, Raikonena kontā gandrīz uz pusi mazāk - 76 punkti.

"Par nākamo gadu es pārāk neuztraucos - ja tas notiks, tad notiks, bet, ja nenotiks, tad būšu priecīgs, jo varēs teikt, ka komanda iet pareizajā virzienā," secina Raikonens. "Vēl daudz jāizdara, lai gan komanda būtu 100% apmierināta, gan es tāds būtu. Laiks pateiks, kā būs."

"Ferrari" pilotu rezultāti 2015. gada F1 sezonā

PilotsAUSMALCHNBHRESPMONCANAUTGBRKopvērtējumāPunkti
Fetels:3135325433. vieta135
Raikonens:NF442564NF85. vieta76

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-23 19:05, pirms 9 gadiem
Pie nedaudz veiksmigakas sakritibas sacikstes Raikonenam varetu buut tagat kadi 105punkti mierigi ar visiem diviem DNF'IEM, a ja kvalene normali spetu kvalificeties, tad pat butu pari 130, bet nu ka butu ja butu... bet ir taka ir un tur diezko iebilst nevar.

     [+] [-]

, 2015-07-23 19:11, pirms 9 gadiem
Pagaidaam labaakie somu piloti...K Raikonens un M Hakinens.....Malači..KIMI TURI BURU....Ceru Botas buus labs turpinaataajs....Suomi forever.

     [+] [-]

, 2015-07-23 19:14, pirms 9 gadiem
Kimi - you're the man! Kolorīts pilots un personība, pietrūks viņa, ja aizies.
https://www.youtube.com/watch?v=-Nc...

     [+] [-]

, 2015-07-24 04:56, pirms 9 gadiem
Fetels priekšā šogad ir tīri uz veiksmes faktora viļņa... Kimi ne ar ko nav sliktāks, bet ej nu tiem visiem to pierādi. Jānoķer Kimi sava veiksmes laiva un jāburā uz savu uzvaru pusi! Vēl pat šogad posmu daudz!

     [+] [-]

, 2015-07-24 17:17, pirms 9 gadiem
Kimi the best!