Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs ātrākais otrajā treniņā, Hamiltons piedzīvo avāriju

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Rosbergs ātrākais otrajā treniņā, Hamiltons piedzīvo avāriju
Niko Rosbergs
Foto: AFP/Scanpix

Ungārijas Grand Prix izcīņas otrajos treniņbraucienos labāko laiku uzrādījis "Mercedes" pārstāvis Niko Rosbergs, kamēr viņa komandas biedrs Luiss Hamiltons piedzīvoja avāriju.

Šodien ar pirmajām divām treniņu sesijām sākās F1 sezonas 11. posms - Ungārijas GP. Kā jau ziņots, pirmajā treniņā pārliecinoši ātrākie bija "Mercedes" piloti.

Arī otrajā treniņā "Mercedes" komandas braucējs Rosbergs spēja savai komandai nodrošināt ātrāko laiku, taču šoreiz ne tik pārliecinoši kā no rīta.

Rosbergs uzrādīja laiku 1:20.435, kas bija par gandrīz 0,6 sekundēm labāks nekā "Red Bull" pilota Daniela Rikjardo uzrādītais laiks. Trešajā vietā esošais Sebastians Fetels ("Ferrari") līderim zaudēja 0,9 sekundes, bet ceturto vietu ieguvušais Makss Verstapens no Rosberga atpalika par 1,3 sekundēm.

Jau pēc pirmajām 15 minūtēm, pusotru stundu garajā treniņā, Rosberga galvenais konkurents Hamiltons saslīdēja, ietriecoties trases barjerās. Brits gan spēja tikt līdz boksiem, taču tā kā trieciena brīdī uz Hamiltonu iedarbojās 10,4 G liels spēks, nācās doties uz medicīniskajām pārbaudēm. Pirmajās minūtēs gan pēdējo divu sezonu čempions bija spējis uzrādīt labu laiku, un treniņu sesijas noslēgumā ierindojās 5. vietā.

Dēl tehniskām problēmās trases malā palika "Sauber" braucējs Felipe Nasrs, kā arī "Toro Rosso" pārstāvis Karloss Saincs.

Rīt tiks aizvadīti trešie treniņi, kā arī kvalifikācija, bet galvenais notikums - sacīkste būs svētdien, plkst. 15.00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2016-07-23 03:07, pirms 8 gadiem
Un rezultātu tabulas slinkums ielikt?!