Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: ''Vienlīdzīga attieksme pret pilotiem ir komandas prioritāte''

Horners: ''Vienlīdzīga attieksme pret pilotiem ir komandas prioritāte''
Sebastiens Fetels un Kristians Horners
Foto: Digitale/Scanpix

F1 komandas ''Red Bull'' vadītājs Kristians Horners apgalvojis, ka šobrīd komandas galvenā prioritāte ir vienlīdzīga attieksme pret abiem komandas braucējiem.

Jau ziņojām, ka Lielbritānijas GP kvalifikācijas laikā ''Red Bull'' atdeva Marka Vēbera mašīnas priekšējo spārnu Sebastianam Fetelam, kurš vēlāk uzvarēja kvalifikācijas braucienos. Sacīkstē jau vēlāk uzvarēja Marks Vēbers, kurš publiski izrādīja savu neizpratni par šo lēmumu. Vēlāk gan komandas iekšienē tika pārrunāta un atrisināta šī situācija.

Komandas vadītājs Kristians Horners apgalvo, ka tagad komandas prioritāte ir vienlīdzīga attieksme pret abiem braucējiem: ''Priekšējie spārni būs abiem braucējiem šajā nedēļas nogalē. Cerams, to būs pietiekami, lai varētu vienlīdzīgi atbalstīt abus pilotus. Mēs vismaz esam par to parūpējušies. Mēs strādāsim ļoti smagi, lai šāda situācija vairs neatkārtotos. Vienlīdzīga attieksme pret braucējiem ir mūsu prioritāte. Vēlreiz gan atkārtošos - ja tomēr notiks kas līdzīgs, tad, tāpat kā pagājušajā reizē, skatīsimies pēc pilotu atrašanās vietas čempionāta kopvērtējumā.''

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +8 [+] [-]

, 2010-07-22 22:36, pirms 14 gadiem
tomēr skatīsies pēc vietas čempionatā

  +4 [+] [-]

, 2010-07-23 00:15, pirms 14 gadiem
Bilde visu pasaka

  -1 [+] [-]

, 2010-07-23 00:58, pirms 14 gadiem
Kkā "piedur" tas uzpūstais "kašķis"
Šovbizness...
Jebkura publicitāte ir laba... Galvenais, lai tā ir!

  -1 [+] [-]

, 2010-07-23 01:09, pirms 14 gadiem
RBR pamazām ar savām iekšējām intrigām sāk zaudēt to kas praktiski varēja būt jau viņu rokās.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-23 01:22, pirms 14 gadiem
Fetels ir "RedBull" un F1 nākotne, tāpēc varētu saprast, ja tiktu strikti nodalīts pirmais un otrais pilots. Tomēr tā vis gluži nav, jo arī Vēberam tiek gatavota konkurētspējīga formula. Tajā pašā "McLaren" savulaik tika piekopti netīrāki paņēmieni, lai atbalstītu Hemiltonu (arī tas bija saprotams gājiens). Vēbers šobrīd ir daudz, daudz labākā situācijā nekā toreiz Alonso.
Būtu lieliski, ja Vēbers arī izcīnītu F1 titulu.