Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons atvainojas komandai

Andrejs Siliņš

Hamiltons atvainojas komandai
Luiss Hamiltons
Foto: AFP

FI britu pilots Luiss Hamiltons atvainojies savai komandai "McLaren Mercedes" par vakar Franicjas Grand Prix kvalifikācijā pieļautajām kļūdām, taču izteicis cerību, ka sasniegs labu rezultātu šodienas sacensībās.

"Man jāatainojas savai komandai, jo vakar patiešām neizdarīju labi savu darbu," atvainošanos lūdz Hamiltons. "Savā pirmajā un otrajā aplī pieļāvu vienu un to pašu kļūdu septītā pagrieziena beigās. Es novirzījos no pareizās trajektorijas un zaudēju vismaz trīs desmitdaļas. Bet tāda ir dzīve, es mēģināju."

Tomēr Hamiltons, runājot par pašām sacensībām, ielūkojas pagātnē, kad 2005. gadā Kimi Raikonens ar "McLaren" formulu no 13. starta pozīcijas finišēja otrais. "Viņš ir parādījis, ka to var izdarīt," optimistisks ir Hamiltons. "Šī bija sarūgtinoša kvalifikācija gan man, gan komandai."

Atgādinām, ka par Kanādas Gran Prix izraisīto avāriju Hamiltonam piešķirts desmit vietu soda kvalifikācijā Francijas posmā, līdz ar to šodienas sacīkstēs Maņikūrā Hamiltons startēs no 13. pozīcijas.

Izmantotie resursi:
skysport.com