Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Svarīgākais ir vākt punktus"

Hamiltons: "Svarīgākais ir vākt punktus"
Luiss Hamiltons

F-1 britu pilots Luiss Hamiltons pirms Eiropas "Grand Prix", kas šajā nedēļas nogalē notiks Spānijas pilsētā Valensijā izteicies, ka tuvojoties sezonas beigām sācis saprast cik svarīgi ir rādīt noturīgu sniegumu un vākt punktus katrā sacīkstē, nevis tikai domāt par uzvarām.

Pēc trīs nedēļu ilgās pauzes atsākoties sezonai, Luiss Hamiltons par pieciem punktiem apsteidz savu tuvāko sāncensi F-1 pilotu kopvērtējumā - brits iekrājis 62 punktus, kamēr somam Kimi Raikonenam no "Ferrari" 57 punkti.

"Katrs pilots, kas uzvarējis vismaz vienā posmā, ir kļūdījies vismaz divās citās sacīkstēs" iesāk Hamiltons. "Es uzskatu, ka tieši snieguma noturība būs izšķirošā sezonas beigās."

Eiropas "Gran Prix" sacensībās Spānijas pilsētas Valensijas ielās Luiss Hamiltons noteikti centīsies reabilitēties līdzjutēju acīs pēc neveiksmīgā Ungārijas posma, kad sabojāta riepa liedza Hamiltonam ko vairāk par piekto vietu. Savukārt līderis Felipe Massa izstājās tikai trīs apļus pirms finiša. "Tas parādīja mums, cik svarīgi ir finišēt un savākt svarīgus punktus," par Masas neveiksmi savs viedoklis ir britam.

"Lai arī cik ļoti es vēlētos uzvarēt Valensijā, es zinu, ka svarīgākais ir savākt pēc iespējas vairāk punktu. Lielais mērķis ir čempionāts nevis viena sacīkste," sacīja Hamiltons.

Eiropas "Grand Prix" šajā nedēļas nogalē pirmo Reizi notiks Valensijās ielās.

Izmantoptie resursi:
bbc.co.uk