Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 pilots De Vrīss plūdu dēļ Itālijā piedzīvojis nepatīkamus brīžus

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 komandas "AlphaTauri" braucējs Niks de Vrīss atklāj, cik nelāgā situācijā nokļuvis plūdu skartajā Itālijā, tobrīd atrodoties ceļā uz savas komandas rūpnīcu.

Itālijā turpinās milzīgā dabas stihija, kas izraisījusi plūdus un zemes nogruvumus, netaupot arī cilvēku dzīvības. De Vrīss stāsta, ka nepatīkamajā situācijā nokļuva vēl pirms tika atcelta Emīlijas-Romanjas "Grand Prix" izcīņa.

"Otrdienas vakarā biju ceļā uz "Scuderia AlphaTauri" rūpnīcu Faencā, kur trešdien bija paredzēta mārketinga diena," ziņo De Vrīss. "Spēcīgi lija, Faenca jau bija applūdusi, un es nevarēju nokļūt savā viesnīcā. Arī atgriešanās uz šosejas nebija variants."

Autosportists atzīst, ka nakti pārlaidis kādā viesnīcā, kur viņam atvēlēta istaba.

"Iestrēgu ciematā, kurā atradās viena pilnībā rezervēta viesnīca," stāsta šīs F1 sezonas debitants. "Par laimi, jau pirms manis tur bija iestrēguši "McLaren" darbinieki. Viņu mehāniķis bija gana laipns un atdeva man savu istabu. Nākamajā rītā viesnīcas vestibils pārvērtās par ārkārtas patversmi cilvēkiem, kuri nakts laikā bija spiesti bēgt no savām mājām."

Bijis tikai viens kalnu ceļš, pa kuru atgriezties mājās. Pateicoties vietējo cilvēku sniegtajai palīdzībai, F1 pilots veiksmīgi nokļuvis galā.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-05-22 15:44, pirms 10 mēnešiem
"Par laimi, jau pirms manis tur bija iestrēguši "McLaren" darbinieki. Viņu mehāniķis bija gana laipns un atdeva man savu istabu." - nu, āāāāāāārkārtīgi nepatīkami brīži!!!