Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Youtube kļūst par "USF1" atbalstītāju

Viens no Youtube.com dibinātājiem Čads Hērljs vakar kļuva par jaunās F-1 komandas "USF1" vienu no galvenajiem atbalstītājiem.

"USF1" nākamgad debitēs F-1 un Hērlijs cer, ka šī komanda, tāpat kā youtube.com, var sasniegt lielus panākumus. "Kas tieši mani no biznesa viedokļa piesaistīja šim projektam, ir tas, ka arī šī komanda savu biznesu sāks no nulles. Un tas ir līdzīgi ar mūsu gadījumu. Tā ir maza kompānija ar gudriem un talantīgiem cilvēkiem, kas cenšas sasniegt to, ko citi uzskata par neiespējamu. Ticu tai komandai un ceru, ka mums kopā izdosies," saka Hērljs, kurš 2006.gadā par 1,65 miljardiem ASV dolāru savu biznesu pārdeva Google kompānijai. Jāatzīmē, ka viņš pavisam nepameta Youtube, jo tagad viņš savā bijušajā kompānijā skaitās kā padomdevējs.

"Protams, ka gribam, lai komanda būtu konkurētspējīga. Zinu, ka arī konkurenti būs spēcīgi, tāpēc, lai cīnītos par uzvarām, paies ilgs laiks. Mēs nekoncentrēsimies uz to, ka iziesim tikai uz starta. Mūsu mērķi ir daudz augstāki. Ceru, ka mana pieredze palīdzēs komandai atrast atbalstītājus. Strādāšu pie sponsoru piesaistes, biznesa lietām, tāpēc ļoti ceru, ka šai komandai varēšu dot lielu labumu."

Arī "USF1" komanda ir gandarīta par šo sadarbību. "Šī ir lieliska diena. Viņa pieredze un vadība prasmes dos mums lielu labumu nākamajam gadam. Ceram, ka ar viņa palīdzību mums izdosies piesaistīt augstas klases sponsorus, braucējus, darbiniekus un fanus," teikts komandas paziņojumā

Izmantotie resursi:
autosport.com
sports.ru

  +4 [+] [-]

, 2009-08-20 12:05, pirms 15 gadiem
JEWtube?
Slēpts komentārs: meteors

  +7 [+] [-]

, 2009-08-20 12:12, pirms 15 gadiem
Tas cerams youtube video tiks lādēti formulas ātrumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-08-20 12:42, pirms 15 gadiem
meteors rakstīja: pie mums tak miljoni nevis biljoni
Miljardi

     [+] [-]

, 2009-08-20 16:52, pirms 15 gadiem
ForcaJuve88 rakstīja: Miljardi
Tieši tā!