Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Menedžeris: "Frinss ir tikpat talantīgs kā Fetels un Hamiltons"

Juris Grīns
Juris Grīns

Menedžeris: "Frinss ir tikpat talantīgs kā Fetels un Hamiltons"
Robins Frinss
Foto: robinfrijns.com

Holandiešu autosportista Robinsa Frinsa menedžeris uzskata, ka viņa klients ir tik pat talantīgs braucējs kā šī brīža vadošie F1 piloti.

Robina Frinsa panākumi formulu sacīkstēs patiešām ir satriecoši labi. Ar formulām Frinss sāka braukt 2009. gadā, kad izcīnīja trešo vietu "Formula BMW Europe" čempionātā. Nākošajā gadā viņš jau ieguva savā īpašumā titulu, 2011. gadā kļuva par "Eurocup Formula Renault 2.0" čempionu, savukārt 2012. gadā debitēja prestižajā "Formula Renault 3.5 Series" čempionātā, arī tur izcīnot titulu ar pirmo piegājienu.

2013. gadā finansiālu apsvērumu dēļ Frinss piedalījās tikai piecos GP2 posmos, gūstot vienu uzvaru, taču reizē bija arī "Sauber" komandas oficiālais F1 testpilots. Šobrīd 22 gadus vecā sportista jaunais menedžeris Timo Ganss uzskata, ka Frinss pavisam noteikti tuvākajā nākotnē startēs Formulā 1 un gūs tur panākumus.

"Ja paskatamies uz to, ko viņš ir paveicis mazajos čempionātos, tas ir tiešām apbrīnas vērts," intervijā portālam "GPUpdate.net" atzīst Ganss. "Pēdējo desmit gadu laikā nav bijis daudz tādu pilotu, kas būtu guvuši līdzvērtīgus sasniegumus. Varbūt vienīgi Sebastjans Fetels, Luiss Hamiltons, Niko Hilkenbergs un Niko Rosbergs. Varbūt tikai šie četri."

Ganss turpina: "Ja paskatamies uz šiem četriem braucējiem tagad, tad redzams, ka viņi rāda lielisku sniegumu Formulā 1. Domāju, ka Robins ir tikpat talantīgs, tādēļ optimistiski skatos uz to, ka viņam varētu izdoties gara un veiksmīga karjera šajā čempionātā. Tomēr es nedrīkstu teikt, ar kurām komandām šobrīd norisinās pārrunas un nevaru izpaust citas detaļas."

Maz gan ticams, ka Frinss varētu debitēt F1 sacīkstēs jau 2014. gadā, lai gan "Caterham" vienība vēl nav nosaukusi nevienu no saviem jaunās sezonas pilotiem. Jaunākā informācija liecina, ka šajā komandā varētu startēt Kamui Kobajaši un Markuss Ēriksons.

Izmantotie resursi:
Planet F1 | Formula One | News, Standings,...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 23:48, pirms 11 gadiem
izskatas jau iespaidigs...