Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: "Ja ne līgums ar "Force India", visticamāk, būtu pametis F1"

Jānis Pārums

Peress: "Ja ne līgums ar "Force India", visticamāk, būtu pametis F1"
Serhio Peress
Foto: Force India

23 gadus vecais meksikāņu autosportists Serhio Peress atzinis, ka gadījumā, ja nebūtu parakstījis līgumu ar komandu "Force India", tad būtu pametis F1.

"Biju tuvu aiziešanai no F1, jo "McLaren" lēmumu pieņēma ļoti vēlu. Braukt krietni vājākās komandās man negribējās. Esmu ļoti izsalcis pēc uzvarām un apņēmības pilns sevi pierādīt. Man šķita, ka gadījumā, ja darījums ar "Force India" nenotiktu es, visticamāk, pamestu F1. Taču viss notika un tagad mēs ar optimismu skatāmies nākotnē," sacīja Peress.

"Protams, mans galvenais mērķis ir pierādīt, ka man ir vieta top komandā," uzsvēra meksikānis. "Pagājušajā sezonā es sevi jau apliecināju, tāpēc neredzu iemeslus, kāpēc, lai nākamajā sezonā to neizdarītu atkal. Esmu pārliecināts par savu talantu un zinu uz ko esmu spējīgs."

"Nekad nezini, kas var būt nākotnē, īpaši, ja runa ir par F1. Iespējams, pēc pāris gadiem es ar smaidu uz lūpām pateikšu, ka šis bija galvenais pagrieziena punkts manā karjerā. Tiešām vēlos, lai pāreja uz "Force India" man nāktu par labu. Man ir lieli mērķi un cerības," piebilda Peress.

Aizvadītajā sezonā 23 gadus vecais Peress, pārstāvot "McLaren", nopelnīja 49 punktus, izcīnot 11.vietu sezonas kopvērtējumā. "McLaren" ar 122 punktiem ierindojās sestajā vietā Konstruktoru kausa izcīņā, bet Peresa jaunā komanda "Force India" ar 77 punktiem palika septītā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2013-12-19 19:40, pirms 11 gadiem
Kaut kāds PR murgs ar jau zināmiem tekstiem.