Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" mašīnām uz ASV posmu jauns krāsojums

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" mašīnām uz ASV posmu jauns krāsojums
Foto: Red Bull Racing

"Red Bull" komanda, kas iepriekšējos posmos jau nodrošinājusi abus titulus šī gada čempionātā, šonedēļ gaidāmajās sacensībās ASV startēs ar jaunu krāsojumu, ko veidojis kāds argentīniešu F1 līdzjutējs.

Līdzīgi kā "Haas" komanda, arī Maksa Verstapena un Serhio Peresa pārstāvētā "Red Bull" vienība Ostinas trasē startēs ar amerikāniska stila krāsojumu.

"Red Bull" komanda šogad īsteno kampaņu "Make Your Mark", un katrā no trim ASV posmiem nolēmusi piedalīties ar atšķirīga krāsojuma spēkratiem. Maiami trasē tie jau bija papildināti ar rozā un citu krāsu elementiem, savukārt šonedēļ mašīnu sānus rotās Teksasas karoga motīvi.

Šī posma dizainu Verstapena un Peresa mašīnām veidojis 39 gadus vecais grafiskais dizaineris Franko Kavallone no Argentīnas. Viņa veidotais variants izrādījās pārāks par vairāk nekā 2000 citu iesniegto dizainu risinājumiem, un uzvarētājs tika noteikts fanu balsojumā.

Jau Japānas GP izcīņā "Red Bull" nodrošināja titulu šī gada F1 čempionāta Konstruktoru kausā, bet Kataras posma sprinta sacīkstē Verstapens izcīnīja titulu pilotu ieskaitē.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv