Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Hamiltons: "Nekad nevarēju iedomāties, ka šajā dzīves posmā būšu tik izsalcis pēc uzvarām"

Hamiltons: "Nekad nevarēju iedomāties, ka šajā dzīves posmā būšu tik izsalcis pēc uzvarām"
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

F1 jaunā sezona startēs nākamās nedēļas nogalē ar Bahreinas "Grand Prix". Septiņkārtējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons pirms noslēdzošās sezonas "Mercedes" komandā izteicās, ka jūtas gatavāks kā jebkad agrāk.

"Jūtos motivētāks un fokusētāks kā jebkad agrāk. Protams, pirms katras sezonas šķiet, ka esi labākā formā kā jebkad iepriekš, bet – tiešām jūtu, ka esmu ieguldījis vairāk darba un vairāk laika, lai sagatavotos sezonai," teica 39 gadus vecais Lūiss Hamiltons.

"Nekad nevarēju iedomāties, ka šajā dzīves posmā būšu tik izsalcis pēc uzvarām. Pabeigt uz augstas nots kopā ar "Mercedes" – tas būtu sapnis. Kopā esam izgājuši cauri milzum daudz notikumiem, un lielākais pagodinājums būtu palīdzēt "Mercedes" atgriezties virsotnē," pauda Hamiltons.

Britu pilots savu pirmo F1 titulu izcīnīja 2008. gadā "McLaren Mercedes" rindās, bet nākamos sešus triumfus viņš piedzīvoja "Mercedes" komandā. 2025. gada sezonu Hamiltons aizvadīs "Ferrari" rindās.

F1 sezona sāksies 2. martā ar Bahreinas posmu, bet nedēļu vēlāk sportisti sacentīsies Saūda Arābijā. Pirmais Eiropas posms gaidāms vien 19. maijā, kad zaļā gaisma tiks gaidīta Imolas trasē Itālijā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/2...


Foto: Motorsport.com

Noriss: "Stulbi un amatieriski no manas puses"

Pēc piedzīvotā zaudējuma cīņā ar Maksu Verstapenu un komandas biedru Oskaru Piastri Austrijas F1 posma sprinta sacensībās paškritiku nav saudzējis "McLaren" pilots Lando Noriss, sakot, ka viņa manevrs cīņā par uzvaru izvērsies "stulbs un amatierisks".
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"Red Bull" atrod trūkstošo ātrumu, Verstapens dominē kvalifikācijā

Nesagaidot reālu konkurenci no "McLaren" pilotiem, Makss Verstapens pārliecinoši izcīnījis pirmo starta vietu uz svētdien Austrijā gaidāmajām F1 čempionāta posma "Grand Prix" sacensībām. No otrās pozīcijas cīņu uzsāks Lando Noriss, tomēr savam sāncensim viņš zaudēja daudz.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapenam šosezon draud starta vietu sods

Ņemot vērā, ka viens no F1 motoriem, ko bija plānots vēl izmantot, varētu būt nelietojams, Maksam Verstapenam visticamāk neizdosies sezonas atlikušajā daļā izvairīties no starta vietu soda saņemšanas.