Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" atrāda jauno F1 modeli un atklāj komandas mērķi

"Williams" atrāda jauno F1 modeli un atklāj komandas mērķi
Williams jaunais modelis

Piektdien savu jauno ''Williams FW38'' modeli atrādījusi ''Williams'' F1 komanda, kura cer šogad nostiprināties trīs labāko komandu vidū.

Ar šo jauno modeli komanda debitēs jau Barselonas F1 testos, kas sāksies jau nākamajā nedēļā. Kā atzīst "Williams" komandas vadītājs Frenks Viljamss, tad šosezon komanda cer nostiprināties līderu vidū, un sezonas kopvērtējumā komanda grib konstruktoru kausā būt trīs labāko vienību vidū.

Atgādināsim, ka 2015.gadā ''Williams'' konstruktoru kausā bija trešā labākā komanda.

''''Williams'' komanda, pēdējo divu sezonu laikā divas reizes būdama trešā labākā F1 komanda, atkal atrodas starp līderiem. Tas ir lielisks sasniegums, ņemot vērā mūsu resursus,'' saka Frenks Viljamss.

Palikt pie sasniegtajām pozīcijām mums tas būs izaicinājums, taču mēs esam noskaņojušies turpināt progresēt, jo tikai uzvaras apmierinās mūs pa īstam.''

''Mums ir stabila komanda. Felipe Masa un Valteri Botas būs komandas biedri jau trešo sezonu pēc kārtas. Viņi lieliski strādā kopā un abiem piemīt ideāls salikums, kas sastāv no ātruma un stabilitātes. Arī mūsu tehniskajā komandā nav bijušas daudz izmaiņas, tāpēc tām ir jābūt mūsu priekšrocībām. Mūsu komandā strādā labākie prāti F1,'' nobeidz Viljamss.

Arī abi komandas piloti ar nepacietību gaida to brīdi, kad varēs izmēģināt jauno modeli. ''Divas sezonas pēc kārtas izcīnīt trešo vietu konstruktora kausā ir liels sasniegums. Komanda jaunā modeļa izveidošanā ieguldījusi daudz darba un laika. Es ticu komandai un ar nepacietību gaidu, kad varēšu sēdēt pie jaunā bolīda stūres. Esmu priecīgs, ka šajā komandā turpinās braukt Botas, kurš ir talantīgs braucējs, kurš daudz ko dod arī komandai,'' saka Felipe Masa.

Arī Valteri Botas atzina, ka ar nepacietību gaida to brīdi, kad varēs izmēģināt jauno modeli. Pilots ir pārliecināts, ka komanda ir spējusi progresēt visos virzienos, tāpēc uzdevums ir cīnīties par labākajiem rezultātiem.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

Vai "Williams" komanda sezonas kopvērtējumā konstruktoru kausā finišēs Top3?

  • 83

  • 46


     [+] [-]

, 2016-02-19 13:13, pirms 9 gadiem
kāda velna pēc Jaunais izskatās tāds pats kā vecais ???

     [+] [-]

, 2016-02-19 14:22, pirms 9 gadiem
Kā teica Savickis, mērķis var būt tikai viens: Gagarina kauss.