Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Grožāns: "Esmu izlēmis, kurā komandā startēšu 2016. gadā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Grožāns: "Esmu izlēmis, kurā komandā startēšu 2016. gadā"
Romēns Grožāns
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Romēns Grožāns paziņojis, ka jau izlēmis, kuras komandas sastāvā startēs 2016. gada F1 sezonā, pagaidām gan neatklājot, vai tā būs jaunpienācēja "Haas".

Laikā, kad francūža pārstāvētās "Lotus" komandas nākotne ir neskaidra, parādījušās ziņas, ka Grožāns ir viens no galvenajiem kandidātiem uz vietu jaunās amerikāņu F1 komandas "Haas" sastāvā. Kādā intervijā Grožāns apstiprina, ka jau zina savu nākamo komandu, tomēr šobrīd to neatklāj.

"Vienīgā lieta, ko varu jums atklāt ir tā, ka esmu pieņēmis lēmumu," saka Grožāns. "Man pašam viss ir skaidrs un es zinu, kas ar mani būs nākotnē. Vairāk es jums neko neteikšu."

Grožāns šogad Beļģijas posmā atnesa "Lotus" komandai pirmo pjedestālu sezonā, taču zināms, ka sportists veicis sarunas arī ar "Haas", jo šobrīd nav skaidrs, kāda būs viņa pašreizējās komandas nākotne. Kompānija "Renault", iespējams, kļūs par tās jaunajiem īpašniekiem, taču tas var arī nenotikt un nav arī noslēpums, ka "Lotus" ir zināmas finansiālas grūtības.

"Haas" komanda tikmēr atklājusi, ka vēlas nolīgt pieredzējušus pilotus un Grožāns par tādu ir uzskatāms. Viņa kontā ir 76 sacīkstes Formulā 1 un desmit pjedestāli.

Pašlaik arī nav skaidrs, vai "Lotus" komandā nākamgad turpinās startēt Pastors Maldonado.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2015-09-18 17:02, pirms 9 gadiem
Es domāju,ja reiz HAAS grib pieredzējušu pilotu,ja nemaldos Žans Alesi un Gerhards Bergers ir bez līgumiem uz nākošo sezonu.Kas ar Haidfeldu,tas kurš Niks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-18 19:15, pirms 9 gadiem
Skaidrs, ka Gutjerezs būs Haas komandā, otru pilotu Hāss vēlas pieredzējušu. Grožāns, Maldonado ir vienīgie pieredzējušie bez līgumiem (Perezs gan jau ka paliks FI, Batons jau pateicis uz nākamo gadu McLaren vai pensija)

Un Grožānam jau sāk apnikt neziņa par Lotus/Renault komandu. Renault pārpirks vai nē utt.

     [+] [-]

, 2015-09-20 10:00, pirms 9 gadiem
zwirbelis rakstīja: Es domāju,ja reiz HAAS grib pieredzējušu pilotu,ja nemaldos Žans Alesi un Gerhards Bergers ir bez līgumiem uz nākošo sezonu.Kas ar Haidfeldu,tas kurš Niks?
Mansels bez līguma un Hakinens, bet viņu būs jāpielauž.