Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Man bija tikai viens mēģinājums"

Fetels: "Man bija tikai viens mēģinājums"
Sebastians Fetels
Foto: AFP

Pēc izcīnītās uzvaras F-1 pasaules čempionāta 3. posma - Ķīnas "Grand Prix" - kvalifikācijā "Red Bull" pilots Sebastians Fetels atzina, ka šim panākumam viņam bijis tikai viens mēģinājums.

"Viss vienmēr notiek pēdējā minūtē. Man bija tikai viens mēģinājums pirmajā kvalifikācijas
daļā ar cietā sastāva riepām, otrajā viens brauciens ar mīkstajām riepām un viena iespēja trešajā daļā - kā redzat, vairāk nemaz nebija nepieciešams," teica Fetels. "Tomēr viss nebija tik viegli. Bija problēmas ar formulu, tāpēc centāmies lieki nebraukt."

"Formula ir ātra, man par to nebija šaubu. Tomēr ar vienu lidojošo apli, pieļaujot kļūdu, viss var beigties. Šķiet, ka ietaupīto brīvajos treniņbraucienos ar uzviju atguvu kvalifikācijā. Protams, esmu ļoti priecīgs, tas ir neticami, ka pašās beigās izcīnījām šo uzvaru. Mehāniķi strādāja visu nakti, tas ir lielisks panākums arī viņiem," stāstīja vācu pilots.

Runājot par rītdienas sacīksti, Fetels atzina, ka ir priecīgs par to, ka (Fernando) Alonso, kurš kvalificējās otrajā pozīcijā, neizmanto KERS, jo šīs atšķirbības var daudz ko izšķirt. "Tā būs gara sacīkste, skatīsimies, kā formula uzvedīsies pēc tam, kad to vēlreiz pārbaudīsim, tomēr esmu pārliecināts, ka puiši savu darbu paveiks labi."

"Protams, šī ir labākā pozicija, no kuras startēt, taču mēs vēl neesam izcīnījuši nevienu punktu. Tāls ceļš ir priekšā, un jebkas var notikt," atzina Fetels.

Alonso no "Renault" izcīnīja otro vietu, bet trešais palika Fetela komandas biedrs austrālietis Marks Vēbers. Pašreizējais čempionāta līderis "BrawnGP" britu pilots Džensons Batons rītdien startēs tikai no piektās pozīcijas.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-04-18 11:51, pirms 15 gadiem
Ka neiet, ta neiet Ferrari.. Apsveicu Vettelu

  +1 [+] [-]

, 2009-04-18 11:52, pirms 15 gadiem
Cut_Throat rakstīja: es būtu priecīgs,ja Fets uzvarētu un atnestu Red Bull uzvaru,to viņi ir pelnījuši
Izrāvi man vārdus no mutes. Pilnīgi piekrītu.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-18 11:52, pirms 15 gadiem
Intriga būs, bet domāju, ka "Baltie" rīt parādīs, kas te nav savā vietā! (Beidzot mans favorīts izcīna pōli!)
Slēpts komentārs: silverstar

     [+] [-]

, 2009-04-18 12:26, pirms 15 gadiem
lovelyyy rakstīja: Ka neiet, ta neiet Ferrari.. Apsveicu Vettelu
bet tu man izrāvi vārdus no mutes

     [+] [-]

, 2009-04-18 13:48, pirms 15 gadiem
Negaidīti, ka Brawn GP tikai 4.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-18 14:30, pirms 15 gadiem
Būtu forši ja RB sanāktu dubultuzvara. BraunGP sāk attaisnot manas prognozes, ka spēks pietiks tikai pirmajos posmos, pēc pam pamazām pārējās komandas sāks iet šiem garām.

     [+] [-]

, 2009-04-18 17:48, pirms 15 gadiem
VEIKSMI!