Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" pilots Sainss uzvar aizraujošajā Singapūras F1 posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" pilots Sainss uzvar aizraujošajā Singapūras F1 posmā
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Pārtrūkstot Maksa Verstapena desmit uzvaru sērijai, šodien F1 čempionāta posmā Singapūrā cīņa par pirmo vietu izvērsās starp vairākiem braucējiem, bet kā līderis finišu šķērsoja "Ferrari" pilots Karloss Sainss. Ar divu pitstopu stratēģiju pēdējos apļos cerīgā situācijā atradās Džordžs Rasels, taču apdzīt visus priekšā esošos sāncenšus neizdevās un pēdējā aplī "Mercedes" braucējs turklāt piedzīvoja avāriju.

Startā vadību saglabāja kvalifikācijas uzvarētājs Sainss, bet Šarls Leklērs, kurš vienīgais no līderiem startēja ar mīkstā sastāva riepām, pārliecinoši aizbrauca garām Raselam un pacēlās uz otro vietu. "Ferrari" piloti sacīkstes turpinājumā pārliecinoši brauca pirmajās divās pozīcijās, bet ar laiku Leklērs sāka atpalikt. Arī Rasels zaudēja priekšā braucošajam konkurentam.

Luiss Hamiltons pēc starta izbrauca ārpus trases, noīsināja līkumu un iekārtojās trešajā vietā, bet pēc tam atdeva pozīcijas gan otram "Mercedes" pilotam Raselam, gan Lando Norisam, lai izvairītos no soda. "Red Bull" piloti, kuri kvalifikācijā palika aiz pirmā desmitnieka, izmantoja atšķirīgu stratēģiju un, kamēr vairums startēja ar vidējā sastāva riepām, Makss Verstapens un Serhio Peress bija tikuši pie cietajām, ar ko var nobraukt vairāk apļus.

19. aplī kļūdu pieļāva un sienā iebrauca Logans Sardžents. "Williams" pilots ar nolauztu antispārnu turpināja ceļu uz boksiem, bet trasē dev;as drošības mašīna. Boksos devās absolūtais vairums braucēji, izņemot "Red Bull" pilotus. Sainss noturēja līderpozīciju arī pēc riepu maiņas, kamēr Verstapens bija pacēlies līdz otrajai vietai. Savukārt Leklērs riepu maiņas rezultātā bija zaudējis pozīcijas Raselam un Norisam, bet restartā pieļāva kļūdu un palaida priekšā arī Hamiltonu. "Red Bull" piloti dažu apļu laikā ar krietni ilgāk lietotām cietajām riepām bija atkrituši uz sesto un septīto vietu. Fernando Alonso brauca astotais, bet bija saņēmis piecu sekunžu sodu par baltās līnijas šķērsošanu pirms iebraukšanas boksos.

Sacensību turpinājumā Sainss turēja nelielā atstatumā četrus sev sekojošos braucējus, bet bija skaidrs, ka līderim ir ātruma rezerve. Peress tikmēr bija zaudējis vairākas pozīcijas un pitstopu veica 40. aplī, atkrītot uz pašām beigām, bet Verstapens, riepu maiņu veicis uzreiz pēc tam, cīņu turpināja 15. pozīcijā.

Būtisks notikumu pavērsiens sekoja 43. aplī, kad trases malā tehnisku problēmu dēļ apstājās Estebana Okona pilotētā "Alpine" mašīna. Tika izsludināts virtuālās drošības mašīnas periods un situāciju izmantoja "Mercedes" piloti, kā vienīgie no vadošajiem braucējiem dodoties otrajā pitstopā. Sacensībām atsākoties 17 apļus pirms finiša, Rasels atradās ceturtajā vietā, 15 sekundes aiz līdera un cerēja ar svaigām vidējā sastāva riepām visus priekšā braucošos noķert un apdzīt. Ar Leklēru gan viņš, gan Hamiltons tika galā bez aizķeršanās, bet četrus apļus pirms finiša abi jau atradās cieši aiz Sainsa un Norisa. Līderis turklāt pielaida "McLaren" mašīnu sev tuvāk, lai Noriss varētu aizstāvēt otro vietu ar DRS sistēmas palīdzību.

Rasels mēģināja apdzīt Norisu, taču tas neizdevās, pēc kā britu pilots vairs neuzbruka, turklāt viņam garām jau lūkoja tikt Hamiltons. Pēdējā aplī Rasels kļūdījās un iebrauca barjerā, no sacensībām izstājoties. Sainss līdz ar to varēja finišēt kā uzvarētājs un izcīnīja otro panākumu savā F1 karjerā. Noriss guva otro vietu, bet Hamiltons šo notikumu rezultātā izcīnīja trešo vietu. Leklērs bija krietni atpalicis no priekšā braucošajiem un ierindojās ceturtajā vietā, kamēr Verstapens veica daudzas apdzīšanas un finišēja piektais. Alonso arī bija iebraucis otrajā pitstopā, kur notika aizķeršanās, turklāt pēc tam vecmeistars vēl arī izbrauca no trases, kas liedza izcīnīt labu rezultātu.

Jau pēc nedēļas F1 čempionāts turpināsies ar posmu Japānā, Suzukas trasē.

Singapūras GP rezultāti:

F1 kopvērtējums pēc 15. posma:

  +4 [+] [-]

, 2023-09-17 17:15, pirms gada
Karloss - ĢĒNIJS ! Palīdzēja Norisam, lai uzvarētu sacīksti, ĢĒNIJS !

  +2 [+] [-]

, 2023-09-17 17:16, pirms gada
Ļoooti gudra sacīkste no Sainca puses, uzvilka sevi un čomu Norisu uz podesta.
Leklērs ir kripatu talantīgāks par Saincu, bet Saincs ir divas galvas tiesas gudrāks par Šarlu. Tas pierādās visā viņu Ferrari kopā pavadītajā laikā. Karlos sacīkstes laikā daudz vairāk domā, rēķina un paļaujās uz sevi. Leklērs uz vārda klausa, ko Ferrari āksti uz stratēģu soliņa saka.

  +2 [+] [-]

, 2023-09-17 17:18, pirms gada
Beiiiidzoooot!!!! Viviiiii Ferariiiii...
Karlos smuki baroja ar DRS Lando!

  +2 [+] [-]

, 2023-09-17 17:22, pirms gada
playthegame rakstīja: Ļoooti gudra sacīkste no Sainca puses, uzvilka sevi un čomu Norisu uz podesta.
Leklērs ir kripatu talantīgāks par Saincu, bet Saincs ir divas galvas tiesas gudrāks par Šarlu. Tas pierādās visā viņu Ferrari kopā pavadītajā laikā. Karlos sacīkstes laikā daudz vairāk domā, rēķina un paļaujās uz sevi. Leklērs uz vārda klausa, ko Ferrari āksti uz stratēģu soliņa saka.
Burtiski izrāvi vārdus no mutes. Ar pliku talantu var izbraukt, ja komanda strādā 100% precīzi. Sarkanajiem ar to mēdz būt problēmas, un te spīd Sainsa kā vispusīgāka braucēja kvalitātes.

Lawsonam punkti!!!

  -2 [+] [-]

, 2023-09-17 17:24, pirms gada
Kā jau paredzēju pirms vina pievienošanas Ferrari, Sainza stabilitāte radīs problēmas Lekleram ilgtermiņa. Sodien jau bija pasaules čempiona kalibra sacīkste no vina puses.

     [+] [-]

, 2023-09-17 17:24, pirms gada
Forša taktika - bremzējam, lai visi brauc vilcieniņā, visiem drs, neviens nevienu nevar apdzīt, par undercut neviens var nedomāt, jo brīvas trases vnk nav...beigās jai gribēju, lai merši saķer šamos un miers.

     [+] [-]

, 2023-09-17 17:27, pirms gada
Sarkanie malači. Ja ne klauns Seržants, tīra dubultuzvara. Bet ir kā ir un ir lieliski!!! Vamos.

  +4 [+] [-]

, 2023-09-17 17:33, pirms gada
Beidzot, F1 kas kcik līdzinās Indy, nu prieks skatīties, 4i sitās par uzvaru.

Karsta un jautra sacīkste, Makiem, meršiem, Sarkanajiem gribas paspiest roku, visiem top5 arī, labs sniegums un skaista sacīkste. Ja vien FIA nespēlētu netīru spēli, mums būtu fantastiska sezona.

Ferrari un Sainzs skaists darbs otro posmu pēc kārtas, žēl ka Leklērs nokāva riepas mazliet vairāk, par agresīvu tomēr bija regulējumi, taču prieks par sarkanajiem, gudra un laba sacīkste.
Nuuu Merši, par uzņemto riksu vien cepuri nost, nodrošināja traki labu intrigu līdz beigām, žēl, ka beigās Rasels kļūdījās, Hamiltons bija ātrāks, un iespējams būtu nokodis abus priekšā esošos, jo riepas bija saglabājis + papildus respekts, ka ikreiz pēc pitiem noķēra Raselu.

Un, bez šaubām Noriss, pretojās un izmantoja DRS doto labumu. Reizēm žēl, ka nevar iedot pat 4 pirmās vietas .

RBR, palielam izgāšanās ar visu FIA atbalstu, jāskatās kurš no visiem variantiem tiešām bija pie vainas - elektronika, kas nodrošināja kļūdainu kārbas darbu, regulējumi bremzēšanai ar motoru jeb tomēr ieviesta stingrāka pārbauda aero pakai, jo šodien ar DRS pārsvaru bija problēmas.
TIKA runāts, ka šīs izmaiņas iegriezīs meršiem un buļļiem, jāgaida nākamais posms. Ja tiešām šīs izmaiņas būs visu shēmu aero pakā pabojājušas, tad iespējams būs jautri pāris posmi, lai gan Ņūvijs ir Ņūvijs un risinājumu atradīs.

ASTONI, vāks cik nestabila vakar un šodien mašīna, jau no Itālijas ar to mokās, nu nestrādā tie atjaunojumi!

No sirds prieks par Lawsonu, ļoti stabils, labs pieredzējis brauciens, super, arī AT uzlabojumi teicami darbojas! Reizēm karjerai tā vajag, paša labu sniegumu un vēl, lai tas sakrīt ar mašīnas jaunajiem uzlabojumiem, kuri dod rezultātu.

Magnuses, Gasly, Piastrī arī malači žēl protams Okona, bet notiek arī tā.

Gribas pilnīgi smaidīt, sen tik aizraujoša sacīkste F1 nebija vairāk tādas vajag!

  +1 [+] [-]

, 2023-09-17 17:34, pirms gada
Labākā gonka šogad!
Slēpts komentārs: Bostonas fans kopš 22.06.23

     [+] [-]

, 2023-09-17 18:00, pirms gada
Bostonas fans kopš 22.06.23 rakstīja: Nekā aizraujoša tur nebija, ka vispār šo murgu var skatities
tev dzīvojot pie muteres nav pieejas, ja?

  +2 [+] [-]

, 2023-09-17 18:11, pirms gada
Patīkami ir tas ka kāds cits beidzot uzvar, respect Karlosam un arī Lando par palīdzību.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-17 19:21, pirms gada
Bostonas fans kopš 22.06.23 rakstīja: Nekā aizraujoša tur nebija, ka vispār šo murgu var skatities
Nu tad lien atpakaļ alā un komentē savu baletu 😡🤮

  -2 [+] [-]

, 2023-09-17 20:02, pirms gada
Tā mūžīgā čīkstēšana par FIA jau sāk krist uz nerviem

  -1 [+] [-]

, 2023-09-17 20:24, pirms gada
Aizraujoša tā bija varbūt tādēļ, ka bija zināma intriga par uzvarētāju. Visādi citādi diezgan neskatāmi. Jā, visi brauc tuvu utt. bet pa lielam pat nemēģina uzbrukt, kur nu vēl apdzīt, jo cik runāja +/-2sek. pārsvaru vajadzēja, lai apdzītu. Uz meršiem jau ar tas beigās parādījās - kā bij riepas svaigas tā gāja diezgan raiti garām, uz pēdējiem apļiem, kad pašiem jau sāka sēsties riepas un attiecīgi pārsvars pār priekšā braucošo vairs nebij tik iespaidīgs, tad arī iesprūda. Izņemam ārā Red Bull apdzīšanas, tad cik vispār šodien bij apdzīšanu?

  +2 [+] [-]

, 2023-09-17 20:27, pirms gada
killo2000 rakstīja: Forša taktika - bremzējam, lai visi brauc vilcieniņā, visiem drs, neviens nevienu nevar apdzīt, par undercut neviens var nedomāt, jo brīvas trases vnk nav...beigās jai gribēju, lai merši saķer šamos un miers.
Man gan šķiet, ka šī bija tā reize, kad šāda stratēģija bija kā reiz vietā. Padarīja sacīksti daudz baudāmāku. Pirmā reize kopš Dies' vien zin kuriem laikiem, kad Ferrari izspēlēja ļoti gudru stratēģiju bremzējot peletonu.
Ja Ferrari būtu sākuši skrieties un mukt, peletons izretotos un Maksis varētu katru priekšā esošo pa vienam nokost un uz undercut vai overcut stratēģijas rēķina izlēkt priekšā, lai sacīkstes beigās jau būtu cīņā par uzvaru. Ferrari saspieda peletonu tik ļoti kopā, ka ne undercut, ne overcut Maksim neļautu būtiski palēkties.

     [+] [-]

, 2023-09-17 20:39, pirms gada
playthegame rakstīja: Man gan šķiet, ka šī bija tā reize, kad šāda stratēģija bija kā reiz vietā. Padarīja sacīksti daudz baudāmāku. Pirmā reize kopš Dies' vien zin kuriem laikiem, kad Ferrari izspēlēja ļoti gudru stratēģiju bremzējot peletonu.
Ja Ferrari būtu sākuši skrieties un mukt, peletons izretotos un Maksis varētu katru priekšā esošo pa vienam nokost un uz undercut vai overcut stratēģijas rēķina izlēkt priekšā, lai sacīkstes beigās jau būtu cīņā par uzvaru. Ferrari saspieda peletonu tik ļoti kopā, ka ne undercut, ne overcut Maksim neļautu būtiski palēkties.
Nu par to, ka stratēģija padarīja sacīksti skatāmu, nepiekritīšu - visi dts vilcienā ripina apli no apļa, kā jau minēji pat uz pit stopiem neko gudru neizdomāsi, vienīgais action - gaidīt drošības mašīnu. Bet nu tā droši vien gaumes lieta. Par stratēģiju kā tādu, protams, viss ok - rezultātu deva, lai gan beigās gandrīz apdedzinajās. Bet nu izvēlētā stratēģija arī parāda cik ļoti visi ir ielikuši mīksto biksēs baidoties no Red Bull. Saprata, ka šī ir tā reize, kad var paņemt. Nu visu cieņu, ka vismaz nepārdega un neizdarīj kko stulbu

  +1 [+] [-]

, 2023-09-17 20:58, pirms gada
killo2000 rakstīja: Nu par to, ka stratēģija padarīja sacīksti skatāmu, nepiekritīšu - visi dts vilcienā ripina apli no apļa, kā jau minēji pat uz pit stopiem neko gudru neizdomāsi, vienīgais action - gaidīt drošības mašīnu. Bet nu tā droši vien gaumes lieta. Par stratēģiju kā tādu, protams, viss ok - rezultātu deva, lai gan beigās gandrīz apdedzinajās. Bet nu izvēlētā stratēģija arī parāda cik ļoti visi ir ielikuši mīksto biksēs baidoties no Red Bull. Saprata, ka šī ir tā reize, kad var paņemt. Nu visu cieņu, ka vismaz nepārdega un neizdarīj kko stulbu
Totāli nepiekrītu. Es labāk skatos šādu sacīksti, kur viens priekšā menedžē tempu un riepas, kā viņam der, un pārējie seko. Rēali top3 sekundē, līdz pat beigām nebija skaidrs vai merši netiks garām.

Pretēji ierastajam, ka viens ar raķešu kuģi vientulībā brauc ar 30sek atstatumu no jebkura cita, neatkarīgi no laikapstākļiem vai taktikām, vai starta pozīcija

  +1 [+] [-]

, 2023-09-17 21:18, pirms gada
killo2000 rakstīja: Nu par to, ka stratēģija padarīja sacīksti skatāmu, nepiekritīšu - visi dts vilcienā ripina apli no apļa, kā jau minēji pat uz pit stopiem neko gudru neizdomāsi, vienīgais action - gaidīt drošības mašīnu. Bet nu tā droši vien gaumes lieta. Par stratēģiju kā tādu, protams, viss ok - rezultātu deva, lai gan beigās gandrīz apdedzinajās. Bet nu izvēlētā stratēģija arī parāda cik ļoti visi ir ielikuši mīksto biksēs baidoties no Red Bull. Saprata, ka šī ir tā reize, kad var paņemt. Nu visu cieņu, ka vismaz nepārdega un neizdarīj kko stulbu
Nepiekritīšu. Man patika, ka Ferrari, Mercedes un Mclaren šo redzēja kā iespēju kā neitralizēt padsmitajās vietās esošo Red Bull un sadalīt uzvaru savā starpā.
Bez maz vai tādā kā underdog sacelšanās pret lielo neuzvaramo. Vismpirms teamplay, tiksim vaļā no lielā briesmīgā un tad pēdējos apļos savā starpā varēsim izkauties par uzvaru.
Skaists gājiens bija arī Sainca apzinātā neatraušanās no Lando, turot Norisu kā buferi starp sevi un Mercedes. Būtu merši nokoduši Lando, Saincs būtu kritis apli vēlāk. Bet pa abiem viņi meršus nomenedžēja.
Šajā sacīkstē bija tik daudz visādu interesantu gājienu, ka prieks atcerēties.
Ja gaumē ir "flat out" sacīkstes, kur visi lido uz priekšu kā negudri atpakaļ neskatoties, tad šī noteikti nebija piemērotākā sacīkse, ko skatīties.
Bet jāatgādina Sky komentētāju vairākkārt pieminētais Fanhio teiciens, ka F1 svarīgākais ir uzvarēt braucot lēnākajā iespējamajā ātrumā. Šī bija tieši šāda sacīkste. Un man ļoti patika.
To kā viens pilots atraujas pa trīsdesmit sekundēm varēsim skatīties atkal nākamajā posmā.

     [+] [-]

, 2023-09-17 22:01, pirms gada
Sarkano taktika neskriet - diezgan apšaubāma, bet sagājā dēļ SC, redbull all in SC fāzē. Red bull risks nesagāja, lietus neuznāca un otra SC nebija. Par ko uzslavas, ka Sainz spēja taktiski gudri nobraukt beigas. Merši varēja gudrāk nostrādāt - Raselu atstāt P2 un lai līdz beigām sitās ar Sainz, bet Hamim VSC mainīt uz medium - nebūtu viss uz vienu kārti likts. Merši reāli ar šo zaudēja konstruktora punktus sarkanajiem!

     [+] [-]

, 2023-09-17 22:12, pirms gada
playthegame rakstīja: Nepiekritīšu. Man patika, ka Ferrari, Mercedes un Mclaren šo redzēja kā iespēju kā neitralizēt padsmitajās vietās esošo Red Bull un sadalīt uzvaru savā starpā.
Bez maz vai tādā kā underdog sacelšanās pret lielo neuzvaramo. Vismpirms teamplay, tiksim vaļā no lielā briesmīgā un tad pēdējos apļos savā starpā varēsim izkauties par uzvaru.
Skaists gājiens bija arī Sainca apzinātā neatraušanās no Lando, turot Norisu kā buferi starp sevi un Mercedes. Būtu merši nokoduši Lando, Saincs būtu kritis apli vēlāk. Bet pa abiem viņi meršus nomenedžēja.
Šajā sacīkstē bija tik daudz visādu interesantu gājienu, ka prieks atcerēties.
Ja gaumē ir "flat out" sacīkstes, kur visi lido uz priekšu kā negudri atpakaļ neskatoties, tad šī noteikti nebija piemērotākā sacīkse, ko skatīties.
Bet jāatgādina Sky komentētāju vairākkārt pieminētais Fanhio teiciens, ka F1 svarīgākais ir uzvarēt braucot lēnākajā iespējamajā ātrumā. Šī bija tieši šāda sacīkste. Un man ļoti patika.
To kā viens pilots atraujas pa trīsdesmit sekundēm varēsim skatīties atkal nākamajā posmā.
Nu man diži neinteresē, ka viens pilots atraujas pa 30sek, bet vēl mazāk interesē skatīties, kā viens baidoties no tā "briesmīgā" apzinati uztaisa sastrēgumu, kur vispār nevienam nekādu manevru iespēju nav. No sērijas ne pats brauc, ne citiem ļauj. Un tas nav konkrēti pret Sainsu vai Ferrari, bet vnk tāda taktika kā tāda liekas pretēja F1 dns, kur viss ir tendēts, lai varētu ātrāk pabraukt. Komandas tērē miljonus, meklē noteikumos kādus caurumus, citreiz apzināti šmaucās utt. lai tikai pa kādu desmitadaļu ātrāk to apli varētu izbraukt...bet te pilnīgi atklāti ņem un velkas, un vēl pa rādžiņu mierīgi bazarē, ka 1sekunde rezervē ir. Ar prātu es, protams, saprotu tādu taktiku, un uzvaru arī tā nodrošināja, bet nu kopumā tā nesportiski liekas. Apmēram tas pats kad teiksim futenē viena komanda iznāk ar domu tikai neielaist, par uzbrukumu nemaz nedomā un cer kkā nomuļļāt līdz pendelēm un tur ja paveiksies paņemt.

     [+] [-]

, 2023-09-17 22:38, pirms gada
killo2000 rakstīja: Nu man diži neinteresē, ka viens pilots atraujas pa 30sek, bet vēl mazāk interesē skatīties, kā viens baidoties no tā "briesmīgā" apzinati uztaisa sastrēgumu, kur vispār nevienam nekādu manevru iespēju nav. No sērijas ne pats brauc, ne citiem ļauj. Un tas nav konkrēti pret Sainsu vai Ferrari, bet vnk tāda taktika kā tāda liekas pretēja F1 dns, kur viss ir tendēts, lai varētu ātrāk pabraukt. Komandas tērē miljonus, meklē noteikumos kādus caurumus, citreiz apzināti šmaucās utt. lai tikai pa kādu desmitadaļu ātrāk to apli varētu izbraukt...bet te pilnīgi atklāti ņem un velkas, un vēl pa rādžiņu mierīgi bazarē, ka 1sekunde rezervē ir. Ar prātu es, protams, saprotu tādu taktiku, un uzvaru arī tā nodrošināja, bet nu kopumā tā nesportiski liekas. Apmēram tas pats kad teiksim futenē viena komanda iznāk ar domu tikai neielaist, par uzbrukumu nemaz nedomā un cer kkā nomuļļāt līdz pendelēm un tur ja paveiksies paņemt.
Tak skaties kvalifikācijas tur spiež maksimumu laukā, neņurdi nākamreiz varēsi skatīties uz Redbull 30 +pārsvaru un baudīt. Skatīties uz ātrākajiem apļiem un teikt visiem cik Maksis ir nepārvarams. Un šis nav nomuļļāt līdz pendelēm, es drīzāk teiktu ka ļaut pretiniekam spēlēt turēt aizsardzību nogurdinot un uz beigām veikt maiņu lai iesistu izšķirošos vārtus. Lieliska sacīkste. Ferrari vispār sāk vilkt šito pasākumu uz saviem pleciem.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-17 22:50, pirms gada
9KK3 rakstīja: Sarkanie malači. Ja ne klauns Seržants, tīra dubultuzvara. Bet ir kā ir un ir lieliski!!! Vamos.
Ja Seržants neuztaisītu SC, tad top 3 būtu Verstapens, Peress, Sainss.

Interesanta sacīkste.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-17 23:33, pirms gada
Red Bull nebija saķeres šajā posmā. Domāju Suzukā viss atkal būs kā parasti. Ja nē, tad Red Bull 100% koncentrējas nākamajai sezonai, Max var droši iet atvaļinājumā, jo Hamiltonam "jāuzvar" visi atlikušie posmi, lai Max nekļūtu par čempionu. Ir pāris rekordi, ko pārsist, bet tas ir Red Bull ziņā.

     [+] [-]

, 2023-09-18 11:55, pirms gada
Tēva dēls. Karloss vienkārši monstrs.
Bija sajūta, ka Merši paspēs pacīnīties pa uzvaru, bet beigās konstruktorā pakāsa stabilus punktus. Volfs noteikti kož pirkstos. Viena pati trešā vieta noteikti nebija tas, uz ko viņš cerēja, ņemot vērā Buļļu problēmas.
Bija jautri, bet pagaidām šis bija tikai viens patīkams izņēmums. Bet tāpat patīkami.