Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubicam vienā rallijā divas avārijas (+video)

Kubicam vienā rallijā divas avārijas (+video)
Roberta Kubicas automašīna pēc otrās avārijas

Poļu F1 braucējs Roberts Kubica jau otro nedēļu pēc kārtas piedalījās Itālijā notiekošajā rallijā, taču atšķirībā no iepriekšējā rallija, kurā Kubica uzvarēja, šoreiz polis piedzīvoja divas avārijas.

Atgādināsim, ka pirms nedēļas Kubica ar ''Subaru Impreza WRC S12B'' automašīnu Itālijā piedalījās vienas dienas rallijā, kurā sportistiem četras reizes bija jāveic deviņus kilometrus garš posms. Uzvarot katrā no braucieniem, Kubica uzrādīja absolūti ātrāko laiku.

Šoreiz jau bija nopietnāks rallijs ar garāku distance un spēcīgāku dalībnieku sastāvu. Taču Kubicam šis rallijs iesākās gaužām neveiksmīgi, jo jau treniņos polis pamanījās izlidot no trases. Ne sportisti, ne mašīna šajā negadījumā necieta.

Arī ralliju Kubica iesāka labi, jo pēc diviem posmiem viņš atradās augstajā ceturtajā vietā. Taču nākamajā posmā kādā no līkumiem Kubica nenovaldīja savu auto un izlidoja no trases. Lai arī automašīna šajā negadījumā cieta diezgan smagi, sportisti traumas neguva.

Kubicas avārija treniņos

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-17 22:40, pirms 12 gadiem
nevajag mocities ja nemak braukt ar rallija mashinu !

  +2 [+] [-]

, 2012-09-17 23:14, pirms 12 gadiem
cilvēkam tomēr neaiziet, ka rallijs nav viņa sports.

     [+] [-]

, 2012-09-18 12:43, pirms 12 gadiem
O kurvā, maķ.

     [+] [-]

, 2012-09-18 13:01, pirms 12 gadiem
Tik pieredzejusam braucejam vaajdzeja izbraukt so trasi bez kljudas.