Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Lorenso apstiprina dalību Masas rīkotajās kartinga sacensībās

Lorenso apstiprina dalību Masas rīkotajās kartinga sacensībās
Horhe Lorenso ("Yamaha")
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušā gada Moto GP čempions Horhe Lorenso paziņojis, ka šī gada beigās piedalīsies brazīlieša Felipes Masas rīkotajās kartinga sacensībās.

Katru gadu Masa sezonas izskaņā Brazīlijā rīko kartinga sacensības. Arī šis gads nebūs izņēmums, jo 3. - 4. decembrī Florianopolisā tiks aizvadītas kartingu sacensības. Kā atzina Masa, tad savu dalību šīm sacensībām apstiprinājis Horhe Lorenso, kurš tādējādi ir pirmais motosportists, kurš piedalīsies šajās sacīkstēs.

''Jā, tikko no Lorenso saņēmām atbildi, ka viņš brauks šajās sacensībās,'' saka Felipe Masa, kurš šīs sacensības rīko jau sesto gadu pēc kārtas. Tāpat ''Ferrari'' komandas pilots atzina, ka dalību šīm sacensībām apstiprinājuši tādi F1 braucēji kā Pastors Maldonado, Adrians Zutils un Serhio Peress. Diemžēl uz starta neredzēsim Mihaelu Šūmaheru, kurš pirms tam piedalījās šajās sacensībās.

''Šīs sacensības pārklājas ar ''Race of Champions'' Vācijā, tāpēc Šūmahers šogad kartinga sacensības nepiedalīsies,'' tā Masa.

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  -2 [+] [-]

, 2011-08-17 15:26, pirms 13 gadiem
drosi vien nedaudz MS vel cert Masa un Barcelo izgajiens uz skatuves kur MS tik saukts par geju

  +2 [+] [-]

, 2011-08-17 15:50, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: drosi vien nedaudz MS vel cert Masa un Barcelo izgajiens uz skatuves kur MS tik saukts par geju
gandrīz neko nevar saprast no tava murgojuma.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-17 17:43, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: drosi vien nedaudz MS vel cert Masa un Barcelo izgajiens uz skatuves kur MS tik saukts par geju
tu gadienaa neesi galiigi pauriiti apdauzijis?- tac skaidri un gaishi raxtiic....''Šīs sacensības pārklājas ar ''Race of Champions'' Vācijā, tāpēc Šūmahers šogad kartinga sacensības nepiedalīsies,'' tā Masa.