Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels pievienojas "Red Bull"

Fetels pievienojas "Red Bull"
Sebastians Fetels
Foto: AFP

F-1 komandai "Red Bull Racing" nākamgad pievienosies vācu pilots Sebastians Fetels. 21 gadu vecais pilots aizstās Deividu Kulthardu, kurš nesen paziņoja par karjeras beigām.

Jau ilgu laiku tika baumots par "Toro Rosso" pilota pievienošanos "Red Bull". Savukārt nesen arī par Fernando Alonso iespējamo pievienošanos komandai. Tomēr tieši jaunais vācietis kļūs par Marka Vēbera komandas biedru.

Pats Fetels šo notikumu komentē: "Esmu ļoti pagodināts pievienoties "Red Bull Racing" un ir lieliski zināt ko darīšu nākamgad. Braucējam vienmēr ir mērķis braukt konkurētspējīgā komandā. Domāju "Red Bull Racing" komanda pēdējo gadu laikā ir pierādījusi, ka tai ir liels potenciāls. Tātad, tas man ir labs darījums."

Pilots arī pastāstīja, ka ir "Red Bull" ģimenes loceklis jau ilgu laiku. Tās junioru komandai viņš pievienojās 2000. gadā. Pilots pateicas "Scuderia Toro Rosso" komandai, kura bijusi viņa "ģimene" vairāk kā gadu. Pilots pateicas arī Frencam Tostam un Gerhardam Bergeram par doto iespēju, kā arī pārējiem komandas locekļiem. Fetels atzīst, ka šobrīd vairāk varēs koncentrēties braukšanai un mēģinās komandai sagādāt vēl dažus patīkamus brīžus.

Izmantotie resursi:
f1racing.net