Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers noraida itāļu laikrakstā izskanējušās baumas

Šūmahers noraida itāļu laikrakstā izskanējušās baumas
Mihaels Šūmahers
Foto: AFP/Scanpix

''Mercedes'' komandas pilots Mihaels Šūmahers bija vēlreiz spiests atkārtot, ka, neskatoties uz ne visai labo sniegumu, viņš izpildīs savu trīs gadu programmu un turpinās braukt "Mercedes" komandas sastāvā arī nākamgad.

Pēc Silverstonas posma Šūmahers atzina, ka jebkurā brīdī var apstāties un aiziet, taču tāds nav viņa mērķis. Vācietis apliecināja, ka noteikti izpildīs savu trīs gadu programmu. Taču nesen atkal presē parādījās runas, ka Šūmahers pēc šī gada varētu pamest F1. Taču, kā vēlāk izrādījās, tad šīs ziņas, kas parādījās vienā itāļu laikrakstā, bija izdomātas.

Minētajā laikrakstā parādījās runas, ka Mihaelam Šūmaheram ir motivācijas trūkums un ka viņš pēc šī gada varētu pamest F1. Šī ziņa ātri vien nonāca vairākos citos laikrakstos un interneta portālos, taču, kā vēlāk atzina pats Šūmahers, tad viņš ar šo laikrakstu nemaz nebija runājis.

Līdz ar to 42 gadus vecais pilots vēlreiz bija spiests atzīt, ka netaisās priekšlaicīgi pamest F1 un arī nākamgad viņš brauks ''Mercedes'' komandā. ''Ņemot vērā dažas smieklīgās baumas un stulbas nepatiesas ziņas, vēlreiz paziņoju – vai jums tas patīk vai nē, bet jūs mani redzēsiet braucam ar 2012. gadā,'' iesāk Mihaels Šūmahers. ''Labā ziņa tā, ka man ir liels atbalsts, it sevišķi no komandas, Viņi visi grib, lai turpinu braukt ''Mercedes'' sastāvā, tāpēc ar prieku to arī darīšu.''

Nobeigumā vācietis atzina: ''Joprojām esmu labā sportiskā formā un man patīk izaicinājums.''

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  -2 [+] [-]

, 2011-08-16 12:56, pirms 13 gadiem
Malacis!!

  -4 [+] [-]

, 2011-08-16 13:36, pirms 13 gadiem
vislabāk ir aiziet kā uzvarētājam,

es īsti nevaru saprast, ko viņš grib pierādīt. Nauda ir vairāk kā vajag, fanu atbalsts arī bija...

  -1 [+] [-]

, 2011-08-16 13:40, pirms 13 gadiem
senscore rakstīja: vislabāk ir aiziet kā uzvarētājam,

es īsti nevaru saprast, ko viņš grib pierādīt. Nauda ir vairāk kā vajag, fanu atbalsts arī bija...
par vēlu

  +7 [+] [-]

, 2011-08-16 14:09, pirms 13 gadiem
Leģenda ir un paliek leģenda. Nebūs jau ne pirmā, ne pēdējā superzvaigzne, kas atgriezusies aktīvajā sportā, lai vienkārši atkal izbaudītu sacensību prieku. Nav jau obligāti jāpensionējas savos ziedu laikos vai jānositas, lai paliktu fanu atmiņā kā leģendārs sportists. Šumahera sasniegumi runā paši par sevi, un tos jau nu viņam neviens nekad neatņems. Ja patīk, lai brauc! Vai tad mums žēl?

     [+] [-]

, 2011-08-16 14:42, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Leģenda ir un paliek leģenda. Nebūs jau ne pirmā, ne pēdējā superzvaigzne, kas atgriezusies aktīvajā sportā, lai vienkārši atkal izbaudītu sacensību prieku. Nav jau obligāti jāpensionējas savos ziedu laikos vai jānositas, lai paliktu fanu atmiņā kā leģendārs sportists. Šumahera sasniegumi runā paši par sevi, un tos jau nu viņam neviens nekad neatņems. Ja patīk, lai brauc! Vai tad mums žēl?
Cilvēkam, kurš ir tik daudz uzvarējis, sacensību prieku var sagādāt tikai uzvaras, nevis kulšanās pa vidusdaļu. Nekad (izņemot pēdējo sezonu ar Ferrari) neesmu bijis Šūmahera fans, bet ceru, ka nākamsezon Mercedes tomēr uztaisīt uzvarēt spējīgu formulu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: playthegame

  +1 [+] [-]

, 2011-08-16 15:49, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: piemeram tiem cilvekiem kuri ir par jaunu lai atceretos ka brauca Senna un Prosts vini no nostastiem liksies ka isti F1 dievi.
aizietu Sumahers ka uzvaretajs ari vins paliktu to cilveku kuri neredzeja vina un Ferrari dominanci atmina ka dievs un vislabakais. tagad tiem cilvekiem ir iespeja redzet tadu kads vins ir sobrid, sis paaudzes cilvekiem vins paliks atmina nevis ka sarkanais barons, bet gan ka pelekais neveiksminieks un pilnigs luzeris.
cilvekiem ir isa atmina, lielakajai dalai F1 fanu, pat tiem kas ir redzejusi MSH labakas sezonas vins tomer vairak spiedisies atmina ar pedejiem notikumiem, kad vinu dra...a visi pec kartas.
Nekā...Manās acīs Šūmahers ir izcils sportists! Lai arī cik slikti viņam ietu tagad, es tik un tā uzskatu, ka tas jau nu nav kritērijs, pēc kā skatīties un vērtēt...

     [+] [-]

, 2011-08-16 19:00, pirms 13 gadiem
Cilvēks vienkārši grib braukt un ar savām zināšanām palīdzēt vācu komandai. Ne viņam piķi vajag, ne (pagaidām) uzvaras. Viņš taču atkal stādā kopā ar Braunu. Te viss ir izteikts.

     [+] [-]

, 2011-08-16 19:00, pirms 13 gadiem
Bla, iedodiet viņam tādu pašu formulu kā red bull, ferrari vai mclaren un visas runas par pensiju, vecumu, lēnumu, zaudētaju utt pagaistu... Domājat viņš neprot vairs braukt, tāpēc tik zemu? Iedosiet formulu brauks tāpat kā top līderi... Pastieties labāk, kā viņš ceļ arā katrā gonkā startus, vienmēr ir vismaz pa 2 viet augšup vai pat vairāk pēc pirmā apļa... Cik viņam tā mašīna iet tik arī iet, tad jau arī rosbergs un visi pārējie nekam neder ne? Visi F-1 braucēji ir izcili, bet visu nosaka tehnika...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-16 19:58, pirms 13 gadiem
Raiviswrx rakstīja: Bla, iedodiet viņam tādu pašu formulu kā red bull, ferrari vai mclaren un visas runas par pensiju, vecumu, lēnumu, zaudētaju utt pagaistu... Domājat viņš neprot vairs braukt, tāpēc tik zemu? Iedosiet formulu brauks tāpat kā top līderi... Pastieties labāk, kā viņš ceļ arā katrā gonkā startus, vienmēr ir vismaz pa 2 viet augšup vai pat vairāk pēc pirmā apļa... Cik viņam tā mašīna iet tik arī iet, tad jau arī rosbergs un visi pārējie nekam neder ne? Visi F-1 braucēji ir izcili, bet visu nosaka tehnika...
Tas jau nekas, ka Rosberga rezultāti ir vismaz 2x labāki, ne?

  -2 [+] [-]

, 2011-08-16 20:25, pirms 13 gadiem
viper rakstīja: Tas jau nekas, ka Rosberga rezultāti ir vismaz 2x labāki, ne?
2x? moshk 5x? beigās pat 10x ne? Ceru, te lielākā daļa nākošgad būs spiesti paklusēt, kaut nu šūmim izdodotos uztaisīt konkurēt spējīgu formulu uz nākošo gadu...

     [+] [-]

, 2011-08-16 21:03, pirms 13 gadiem
vinam nav vairs ko pieradit, atpusas, izbauda sacikstes

  +2 [+] [-]

, 2011-08-16 23:27, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja:
''cilvekiem ir isa atmina, lielakajai dalai F1 fanu, pat tiem kas ir redzejusi MSH labakas sezonas vins tomer vairak spiedisies atmina ar pedejiem notikumiem, kad vinu dra...a visi pec kartas.''

Tu nekorekti raksti. Protams, atmiņā paliek pēdējie notikumi, asociācijas. Izdzirdot vārdu ''Šūmahers'', man pirmās, tūlītējās asociācijas ir ar ''Mercedes'' komandu, jo viņš šosezon tajā brauc, bet es nekādā gadījumā neaizmirstu viņa agrākos sasniegumus un ''Ferrari'' komandu.
Noteikti tas pats Ozo arī tev tagad vairāk saistās ar Rīgas ''Dinamo'' nevis "Avalanche'' vai NHL.

''aizietu Sumahers ka uzvaretajs ari vins paliktu to cilveku kuri neredzeja vina un Ferrari dominanci atmina ka dievs un vislabakais. tagad tiem cilvekiem ir iespeja redzet tadu kads vins ir sobrid, sis paaudzes cilvekiem vins paliks atmina nevis ka sarkanais barons, bet gan ka pelekais neveiksminieks un pilnigs luzeris.''

Maikls Džordans tev asociējas kā ''Wizards'' vai ''Bulls'' spēlētājs? Pieņemu, ka Tu neatceries Maradonas ziedu laikus? No 1992.-1997. gadam viņš kopā guva tikai 14 vārtus. Karjeras norietā nekas īpašs. Protams, tāda lieta kā internets un grāmatas nepastāv un tu neko nevari uzzināt par viņa sasniegumiem. Tātad, spriežot pēc tevis, Maradona tavā atmiņā palicis kā parasts pelēks spēlētājs.

     [+] [-]

, 2011-08-17 12:43, pirms 13 gadiem
noro rakstīja: Cilvēkam, kurš ir tik daudz uzvarējis, sacensību prieku var sagādāt tikai uzvaras, nevis kulšanās pa vidusdaļu. Nekad (izņemot pēdējo sezonu ar Ferrari) neesmu bijis Šūmahera fans, bet ceru, ka nākamsezon Mercedes tomēr uztaisīt uzvarēt spējīgu formulu.
Galvenais ir tas, ko domā pats Šumahers. Citi veterāni kuļas pa citām auto sacīkstēm, bet Mihaels izvēlējies vēlreiz pamēģināt spēkus augstākajā līmenī. Galvenais nav uzvarēt, bet gan cīnīties par uzvaru. Protams, ar konkurēt nespējīgu formulu tas nevienam nav pa spēkam, bet tāpēc jāstrādā un jāgaida labāki laiki. Mēģināts nav zaudēts.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-17 12:55, pirms 13 gadiem
Playthegame, Tavs skatījums ir diezgan aprobežots. Šumahers ir cilvēks nevis mašīna. Nevar nerespektēt viņa izvēli. Uzskatu, ka aiziet slavas zenītā ir pat diezgan gļēvi. Cilvēki nav un nebūs dievi, tāpēc nav jādomā par to, ko par Tevi domās Tavas dzīves laikā; dzīve ir jābauda un jādara tas, kas Tev patīk vislabāk, ja vien ir tāda iespēja. Anjo ir pilnīga taisnība. Pēc tam, kad Šumahers beigs savas sportiskās gaitas, visi ļoti ātri aizmirsīs viņa "pelēkos brīžu", kuri patiesībā ir bijuši arī iepriekš. Kad cilvēki nākotnē runās par Šumaheru, esmu pārliecināts, ka atzīmēs tikai viņa sasniegumus. Kad vairs nebūs cilvēku, kas atcerētos to pašu Sennu, leģendas vērtēs pēc viņu sasniegumiem, tāpēc Mihaelu pieminēs tikai un vienīgi kā visu laiku labāko autobraucēju, ja vien turpmāko sezonu laikā neviens viņu nepārspēs sasniegumu ziņā. Šumahers jau ir leģenda, un šo statusu viņam nekad neviens neatņems

     [+] [-]

, 2011-08-21 23:40, pirms 13 gadiem
artelis25 rakstīja: Shumis joprovam ir viens no profesionalakajiem braucejiem...ja vinjam formula vel ietu,tad butu pa visam labi...lietus laikaa var redzet kaa vinjsh brauc...un starti vinjam ir vieni no labakiem bet pat pashi labakie no visiem F1 braucejiem....es par shumi esmu bijis un bushu...turies..
Pagaidām gan Šūmahers ar savu atgriešanos pierāda tikai to, ka bez superferrari ir parasts viduvējs pilots un, attiecīgi, jebkurš viduvējš pilots, iesēdināts formulā, kas ir pārāka par citām, spējīgs cīnīties par titulu.

     [+] [-]

, 2011-08-24 09:09, pirms 13 gadiem
Raiviswrx rakstīja: 2x? moshk 5x? beigās pat 10x ne? Ceru, te lielākā daļa nākošgad būs spiesti paklusēt, kaut nu šūmim izdodotos uztaisīt konkurēt spējīgu formulu uz nākošo gadu...
es domāju ka nākamgad tu pieklusēsi!!!
un daudzi atcerēsies arī šo MŠ atgriešanos un diez vai to sauks par veiksmīgu.