Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Jau atkal apdraudēta "Super Aguri" nākotne

Jau atkal apdraudēta "Super Aguri" nākotne
"Super Aguri" pilots Takuma Sato
2007. gada Turcijas "Grand Prix".
Foto - AFP

Potenciālo F-1 komandas "Super Aguri" investoru "Magma Group" pēdējā brīža atteikšanās no darījuma nostādījusi komandu neapskaužamā situācijā. Iespējams, "Super Aguri" pat nāksies izlaist nākamnedēļ gaidāmo Spānijas Lielās balvas izcīņu.

Finansiālo problēmu dēļ "Super Aguri" jau izlaida daļu pirmssezonas testu un tikai pēdējā brīdī panāca vienošanos ar jau minēto investīciju grupu "Magma Group", kas ļāva komandai tomēr uzsākt 2008. gada Pirmās formulas sezonu. Arī "Honda", par kuras neoficiālo "fārmklubu" tika uzskatīta "Super Aguri", jau bija piekritusi šim darījumam cerībā, ka tas nodrošinās komandas attīstību un 2009. gadā jau ļautu tai startēt kā neatkarīgai komandai.

Tomēr "Magma Group", kas pārstāv grupu investoru no Dubajas (AAE), ir paziņojusi "Super Aguri", ka šonedēļ paredzētā galīgā sadarbības līguma parakstīšana vēl nenotiks. Iemesls - Dubajas investori mainījuši savu viedokli par to, kādu finanšu apjomu ieguldīt Pirmajā formulā.

Šāda atteikuma saņemšana tik īsu laiku pirms Spānijas Lielās balvas sacensībām nozīmē, ka "Super Aguri" komandai var nepietikt līdzekļu un rezerves daļu startam Spānijā. Tagad daudz kas būs atkarīgs no tā, vai komandas vadītājs Aguri Suzuki tuvāko 48 stundu laikā spēs kopā ar "Honda" kompāniju rast praktisku risinājumu esošajai situācijai.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja