Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Austrālijas F1 posmā gaidāms lietus

Austrālijas F1 posmā gaidāms lietus
Foto: ru.motorsport.com

Kā ziņo sinoptiķi, tad šajās brīvdienās Austrālijā, kur startēs jaunā F1 sezona, brīžiem gaidāms lietus.

Šajā nedēļas nogalē startēs jaunā F1 sezona, kas solās būt ļoti intriģējoša. Meteoroloģiskais dienests Ubinet, kuram F1 čempionātā ir piešķirta galvenā sinoptiķu loma, atzinis, ka Melburnā nedēļas nogalē gaidāms lietus.

Ieplūstot aukstām gaisa masām, Melburnā ik pa brīdim uzlīs. Šī brīža prognozes liecina, ka jau piektdien ir sagaidāmi nokrikšķi, tāpēc ļoti iespējams, ka abu treniņu laikā līs lietus, bet gaisa temperatūra nepārsniegs +18 grādus.

Sestdien arī laiks mainīsies – spīdēs gan saule, gan arī būs apmācies. Tāpat brīžiem gaidāms lietus. Šobrīd prognozes vēsta, ka lietus iespējamība kvalifikācijas laikā ir 30 – 40%. Tikmēr svētdien, gaisam uzsilstot līdz 21 grādam, gaidāms sauss laiks un lietus pagaidām netiek prognozēts.

Kā atzīst ''Red Bull Racing'' pilots Daniels Rikjardo, tad neskatoties uz to, ka viņa komanda pirms jaunās sezonas aizvadīja labus testus, pārspēt ''Mercedes'' braucējus viņiem būs grūti. Taču austrālietis cer uz lietus palīdzību, jo tad viss esot iespējams. ''Nepārprotami viņus būs grūti pārspēt, taču labā ziņa Melburnā ir tā, ka tu nekad neko nevari zināt par laikapstākļiem, jo neliels lietus var lietas samainīt kājām gaisā.”

Izmantotie resursi:
ru.motorsport.com
Australian Breaking News Headlines & World...