Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons: "Neizjūtu nekādu spiedienu"

Batons: "Neizjūtu nekādu spiedienu"
Trīs pretendenti uz šī gada titulu
Foto: Digitale/Scanpix

Lai arī "Brawn GP" pilots Džensons Batons ir ļoti tuvu tam, lai pirmo reizi karjerā izcīnītu čempiontitulu, viņš atzīst, ka pirms Brazīlijas F-1 posma neizjūt nekādu spiedienu.

Kad līdz sezonas beigām atlikušas divas sacensības, Batonam Brazīlijā jāfinišē trešajā vietā, lai nodrošinātu sev pirmo titulu. Ja viņam tas izdosies, tad neatkarīgi no tā, kādu vietu Brazīlijā un Abū Dabī izcīnīs Rubenss Barikello un Sebastiens Fetels, Batons būs čempions.

"Fetels saka, ka spiediens tiks izdarīts man un Barikello, taču tas tiks izdarīts uz visiem no mums," saka brits. "Mēs visi cīnāmies par čempiontitulu. Tā ir iespēja gan man, gan Fetelam, gan, iespējams, Barikello. Patīkami būs iesaistītam šajā cīņā, taču vadībā esmu es viens. Mēs cīnāmies par to, kas ir daudz vērtīgāks nekā tas, ko esam izcīnījuši un sasnieguši iepriekš. Katru rītu ceļos ar smaidu sejā un nedomāju par to, ka izjūtu kaut kādu spiedienu."

"Uz šo posmu "Brawn GP" komandai būs paredzēti daži uzlabojumi, kuriem šajā trasē mums ir jāpalīdz. Pagājušās sacensības bija grūtas, ņemot vērā sestdienas kļūdu ar dzeltenajiem karogiem un zemo starta vietu svētdien. Dodoties uz pēdējām divām sacensībām esmu pārliecināts par sevi, ar formulu jūtos lieliski un uzlabojumiem vajadzētu mums palīdzēt."

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-15 21:13, pirms 15 gadiem
novēlu titulu Batonam. man patīk viņa braukšanas stils. arī Barikello būtu pelnījis titulu.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-15 22:26, pirms 15 gadiem
Man arī patīk Batons un viņa tāds atturīgais stils. Nemētājās pēc katra posma ar frāzēm un provokatīviem teksta blāķiem, bet ietur pieticīgu pozīciju.
uzskatu, ka tāpēc vien jau viņš šogad ir pelnījis būt tur, kur pāslaik atrodās!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-15 22:40, pirms 15 gadiem
Es nezinu. Ja arī viņš dabūs čempi, tad ar ļoti mazu pārsvaru. Es ceru, ka titulu izcīnīs Barikello vai Fetels

     [+] [-]

, 2009-10-15 23:56, pirms 15 gadiem
mangalis rakstīja: Man arī patīk Batons un viņa tāds atturīgais stils. Nemētājās pēc katra posma ar frāzēm un provokatīviem teksta blāķiem, bet ietur pieticīgu pozīciju.
uzskatu, ka tāpēc vien jau viņš šogad ir pelnījis būt tur, kur pāslaik atrodās!
Viņš vienkārši sabijies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja