Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Zutils un Fisikella būs ''Force India'' piloti arī nākamsezon

Zutils un Fisikella būs ''Force India'' piloti arī nākamsezon
Viens no ''Force India'' pilotiem Adrians Zutils
Foto: AFP

F1 komanda ''Force India'' paziņojusi, ka nākamgad tās piloti, līdzīgi kā pagājušajā sezonā, būs Džankarlo Fisikella un Adrians Zutils.

Džankarlo Fisikellam šī būs otrā sezona kā ''Force India'' pilotam, bet Zutilam trešā, jo 2006.gadā viņš komandai pievienojās kā testa braucējs. Tostarp Vitantonio Liuci būs ''Force India'' testa un rezerves braucējs.

Komandas vadītājs Vidžajs Malja ir pārliecināts, ka tieši šie braucēji spēs vislabāk izmantot tās priekšrocības, ko sniegs ''Mclaren-Mercedes'' sniegtais tehniskais atbalsts: ''Es ticu, ka nākamajā sezonā šai komandai radīsies lielas iespējas ko tie varētu izmantot. Mums ir jauns tehniskais sadarbības partneris, dinamiska menedžmenta struktūra, kā arī solīdi piloti. Mēs esam izvēlējušies šos braucējus, jo viņi kopā balansē jaunību ar pieredzi, kā arī visiem ir lielas ambīcijas.''

Šis paziņojums licis izbeigt runas par to, ka noslēgtā vienošanās par tehnisko sadarbību varētu dot ''Mclaren'' testu pilotam Pedro de la Rosam vietu komandas sastāvā.

Izmantotie resursi:
autosport.com