Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Red Bull'': ''Moncas posms – sliktākais šajā sezonā''

''Red Bull'': ''Moncas posms – sliktākais šajā sezonā''
Red Bull piloti
Foto: AFP

F-1 posms Moncā ''Red Bull'' komandai izvērtās pagalam neveiksmīgs, jo Marks Vēbers pirmajā aplī avarēja, bet Sebastiens Fetels izcīnīja astoto vietu.

''Mēs labie iesākām un labi nobraucām pirmo apli, taču tad bija grūti uzturēt līderu tempu,'' iesāk Sebastiens Fetels. ''Sākot no piektā līdz desmitajam aplim formula sāka slīdēt un to bija grūti novaldīt. Kopumā nebijām pietiekami ātri, un arī trase nebija piemērota mūsu formulām. Nākamajā posmā uzlabosim formulas piespiedējspēku, kas, iespējams, palīdzēs mums. Čempionāts vēl nav beidzies. Mums jāizdara viss iespējamais, jo F-1 ir domāts tam, lai uzvarētu un izcīnītu čempiontitulu.''

''Normāli iesāku šīs sacensības,'' saka Marks Vēbers. ''Braucu aiz Fetela, taču tad atgadījās tā epizode ar Robertu Kubicu. Mūsu bolīdi saskārās un mana formula palecās. Lai arī formula nebija cietusi stipri, to nevarēju atgriezt atpakaļ trasē. Žēl, ka izstājos pēc tik neliela incidenta. Tagad situācija čempionātā ir pasliktinājusies, taču šī bija mana pirmā izstāšanās šajā sezonā. Centīsimies izdarīt visu iespējamo atlikušajos posmos.''

''Nebijām ātri un šī bija mūsu sliktākā sacensība šajā sezonā,'' iesāk ''Red Bull'' vadītājs Kristians Horners . ''Ceru, ka nākamie posmi mums būs veiksmīgāki.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-09-14 10:06, pirms 15 gadiem
redzeesim cik ilgi buus prieksaa

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 10:35, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: fetels tacu ir paarveerteets! pagaajusaa gada uzvara itaalijaa bij vien lielas veiksmes faktors, bet uzreiz jau ceela debesiis.

taapat sogad, visi kas teica, ka sis panems titulu, nebuus taa ne sogad, ne naakamgad.

ne komanda, ne pats nav veel tik stabili, lai uzraadiitu taadus rezultaatus!
fettels patiesam nav parvertets, vienigi vins vel ir loti nestabils. kad vins bus nobriedis un bus stabils tad ari bus iespejas panemt titulu un ganjau ari kadu panems.
manuprat fettels ar hamiltonu tiesam ir pedeja laika izcilakie talanti

  +5 [+] [-]

, 2009-09-14 11:24, pirms 15 gadiem
to sandriņa_f1_bkv

Piedod Sandrinj,bet lai nodemonstreetu tava komentaara seklumu,es tev atbildeeshu ar tik pat seklu repliku...Tad jau tavs Raikonens ir krietni paarveerteets,ne vinjam pareizaa attieksme,ne rezultaati prieksh Ferraari komandas brauceeja.!!!

Pastulbi?Tieshi taa!Gluzhi kaa tavs Fetela noveerteejums,it sevishki par pagaajushaa gada Monzas gonku.Piemeeram Raikonens ar videeju formulu NEKAD nav domineejis pa taadu lietu.Taa bija vienkaarshi augstaakaa pilotaazha.Es domaaju tu pat atcereeties negribi pagaajushaa gada Raikonena (atvaino) izgaashanos ,Spaa trasee vai ne?Tapeec padomaa luudzu ilgaak pirms ruunaa glupiibas.Tas ,ka tev vinsh peec skata patiik,nenoziimee,ka vinsh ir labaakais brauceejs.
Vieniigais kur tev piekriitu ir tas,ka autinsh Red Bull tieshaam shogad taa pa iistam nebija gatavs domineet.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 11:31, pirms 15 gadiem
to playthegame

Ja mees paanalizeejam visu sezonu kopaa,tad Fetels ar Braun autinju arii ar vinja pashreizeejo briedumu buutu gatavs panjemt titulu.Bet shosezon ,manupraat ljoti daudz ko izshkiira briinum podzinjas klaatbuutne citaam komandaam.Objektiivi autinsh tomeer liidz Braunam shosezon neaizvilka un naakoshgad Fetelis buus viens no galvenajiem favoriitiem.

  -3 [+] [-]

, 2009-09-14 14:00, pirms 15 gadiem
atradis ar saliidzinaajumu ar kimi

ko tas fetels ir taadu sasniedzis, lai saliidzinaatu kaut vai ar kimi?

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:36, pirms 15 gadiem
Sandrina pietiks bullshitu dziit all the time.. tu ar saviem tupajiem tekstiem nodirs pati nezinot gan Kimi gan aplami kaadu citu.

Vettelam tiesi tagat bija jārāda uz ko ir spējīgs un vins to nedara, un par viņu ātri aizmirsīs ja vins to nedarīs tagat, jaa vins ir talants utt, bet pieskaitit vinu pie Kimi Alonso Hamiltona pagaidam nevar, iespejams plus minus delj rezultatiem kā jau teica playthegame, vinam ir janobriest un jakraj pieredze.

Bebrux.. nevajag tā pārspīlēt.. sandrinja jau seit sen izceljas ar pargudriem tekstiem, tape tur isti pieverst uzmanibu nav ko.

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:54, pirms 15 gadiem
labaak izsakat viedokli par rakstu nevis mani

     [+] [-]

, 2009-09-14 15:25, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv

Sandriņ,lai kā tev arī gribētos ,bet es nerunāju par tevi ,bet par rakstu ,jo tas ietilpst kontekstā! Jo tev dēļ savām simpātijām ir vel grūtāk būt objektīvai kā večiem.Nekā personīga.

Runājot par Feteli,viņš jau neko nav parādījis...tikai tāds sīkums,ka viņš ir jaunākais uzvarētājs gan Pole pos. gan sacenē,gan punkta iegūšanā!
Brīnies ,ka viņu salīdzina jau tagad ar Šumaheru un tt.?Alonso arī savulaik bija jaunākais (līdz Hamiltonam un Fetelim) un šo to viņš ir izdarījis vai ne!?Respektīvi Fetelim ir vel lielāks potenciāls.
Bet tā jau pagaidām viņš neko īpašu nav izdarījis (protams sarkasms). Peace.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 16:40, pirms 15 gadiem
Dear Sandra, pēc (vai pirms) pagaišā gada Monzas tavi favorīti bija ''kimiits'' un ''tavs fetelits''. Kas tad nu pa lietām? O_o

     [+] [-]

, 2009-09-15 08:33, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: labaak izsakat viedokli par rakstu nevis mani
Visdrīzāk Kimi neko vairāk nekad un nemūžam nesasniegs!!!

     [+] [-]

, 2009-09-15 08:35, pirms 15 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: redzeesim cik ilgi buus prieksaa
a kapēc tu kviešus nobradāji?

     [+] [-]

, 2009-09-15 12:01, pirms 15 gadiem
korratek rakstīja: Dear Sandra, pēc (vai pirms) pagaišā gada Monzas tavi favorīti bija ''kimiits'' un ''tavs fetelits''. Kas tad nu pa lietām? O_o
Sorry, ne pa F1 tēmu. Bet, vai tiešām gads bija PAGAIŠS?