Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botasam veselības problēmas, varētu izlaist Austrālijas F1 posmu

Juris Grīns
Juris Grīns

Botasam veselības problēmas, varētu izlaist Austrālijas F1 posmu
Valterī Botass Melburnā
Foto: Pirelli/Colombo

"Williams" komandas pilots Valterī Botass, kurš F1 sezonas pirmajam posmam Austrālijā kvalificējies sestajai starta vietai, sacensībās varētu nepiedalīties veselības problēmu dēļ.

Pēc kvalifikācijas beigām Botass sūdzējās par muguras sāpēm, tādēļ tika nogādāts trases mediķu centrā. Pēc tam somu autosportists tika aizsūtīts uz slimnīcu rūpīgākām pārbaudēm.

"Williams" inženieris Robs Smedlijs presei atklāj, ka pa nakti Botass slimnīcā nepaliks.

"Viņš sajuta sāpes bremzēšanas laikā, kad veica otro mēģinājumu otrajā kvalifikācijas daļā," skaidro Smedlijs. "Pēc tam trešajā kvalifikācijas daļā sāpes pastiprinājās. Rīt būs plašāka informācija. Viņš ir devies atpakaļ uz viesnīcu un atpūšas. Slimnīcā viņš pa nakti nepaliks. Rīt no rīta mediķi viņu izmeklēs vēlreiz."

Tā kā ārsti Botasa veselību pārbaudīs vēl sacīkšu dienas rītā, komanda nav droša, vai viņš stāsies uz starta svētdien gaidāmajā Austrālijas "Grand Prix" izcīņā.

"Es to nevaru pateikt, ja godīgi," jautāts par Botasa stāšanos uz starta, atbild Smedlijs. "To vislabāk varēs pateikt mediķi. Šovakar viņam tika veiktas pārbaudes un rīt gaidāmas nākamās. Laiks rādīs."

Botass ir viens no pilotiem, kurš tiek uzskatīts par kandidātu uz vietu pirmajā trijniekā gaidāmajā F1 posmā Melburnas trasē.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

     [+] [-]

, 2015-03-14 20:08, pirms 10 gadiem
Ja nu Botass nebrauc, tad Williams ar 1 mašīnu? Par cik Sūzija treniņus nav aizvadījusi, tad viņai laikam nespīd...

     [+] [-]

, 2015-03-14 20:57, pirms 10 gadiem
eddy707 rakstīja: Ja nu Botass nebrauc, tad Williams ar 1 mašīnu? Par cik Sūzija treniņus nav aizvadījusi, tad viņai laikam nespīd...
Pat ja būtu treniņus aizvadījusi, viņa nebrauca kvali

     [+] [-]

, 2015-03-14 21:02, pirms 10 gadiem
eddy707 rakstīja: Ja nu Botass nebrauc, tad Williams ar 1 mašīnu? Par cik Sūzija treniņus nav aizvadījusi, tad viņai laikam nespīd...
Kā sacīkstē uz starta var iziet cilvēks, kurš tajai nav kvalificējies?

     [+] [-]

, 2015-03-14 21:06, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Kā sacīkstē uz starta var iziet cilvēks, kurš tajai nav kvalificējies?
Būtu labi ne, Hamiltons paņem nobrauc kvali, bet gonkā uzliek Verlainu

     [+] [-]

, 2015-03-14 21:16, pirms 10 gadiem
Ceru, ka līdz rītam viss būs kārtībā un Valteri varēs startēt!